Face baloane sexy și câștigă 800 € pe lună

O femeie din Germania își câștigă existența cât ai spune „gumă de mestecat”. Julia Forat (30 de ani) se filmează și se fotografiază în timp ce face baloane, publică imaginile pe Internet și taxează vizualizările, iar asta îi aduce bani frumoși lună de lună: 800 de euro.

Nemțoaica Julia Forat are un fetiș pentru baloanele uriașe din gumă de mestecat
Nemțoaica Julia Forat are un fetiș pentru baloanele uriașe din gumă de mestecat

Foto: Profimedia

Julia a devenit o adevărată senzaţie pe rețelele de socializare de pe Internet, pentru baloanele uriașe pe care le face din gumă de mestecat. Pentru asta, consumă peste 30 de bucăţi de gumă în timpul unei sesiuni de înregistrare foto și video, dar cheltuielile sunt nesemnificative. Dă 6 euro și câștigă de 130 de ori mai mult. Femeia lucrează și în marketing și spune că aceasta este metoda cea mai rentabilă de a câștiga bani din conținut foto și video pe Internet.

Citește și: Nouă modificare pe TikTok! Iată cum poți face bani din aplicație

„Consumabilele” o costă lunar în jur de 6 euro

Realizează ședințe foto și video cu ea în această ipostază și cere bani celor care vor să vadă așa c
Realizează ședințe foto și video cu ea în această ipostază și cere bani celor care vor să vadă așa c

„Doar căţiva oameni ştiu de fetişul meu cu guma de mestecat. Un prieten mi-a spus, odată, în glumă, că aș putea face bani din vânzarea de clipuri în care mestec gumă și fac baloane. A început ca un mod de a mă distra, dar m-am documentat puţin şi am descoperit că există diverse comunităţi online dedicate acestui fetiș. Restul e istorie”, a spus Julia, pentru publicaţia britanică Daily Mirror.

„Am început să distruibui conţinut de acest fel pe diverse site-uri şi am început să fac incredibil de multe vizualizări. Fanii mei sunt mulţumiţi că le dau ceva ce nu găsesc în altă parte. După ce văd ce public online, îmi cer conţinut personalizat, fie că e vorba de clipuri sau de fotografii. Îi las să ceară baloane cât de mari, cât de multe, ce ţinute vor şi să-mi spună din ce unghi vor să-mi fac poza sau să mă filmez”, a mai spus femeia.

Julia câștigă foarte bine din acest talent inedit

Deşi Julia câştigă bine din talentul său inedit, ea preferă să nu renunţe la jobul ei zilnic, în marketing. Tânăra susţine că făcutul de baloane e o slujbă secretă, care nu necesită mult efort, dar care îi aduce bani destui pentru a-şi face câte o plăcere. „Nu e un job full-time potrivit pentru mine. Eu am diplome în arhitectură, în inginerie civilă şi în marketing. Depinde de la lună la lună câţi bani câştig din făcut baloane, dar, de cele mai multe ori, e peste 800 de euro”, a povestit ea, pentru aceeași sursă.

Femeia a mai dezvăluit că e nevoie de multă gumă pentru a face baloanele potrivite, dar că nu e deloc costisitor. „Cumpăr guma online, de multe ori în pachete de 90 de bucăţi, care sunt foarte ieftine. Dacă vreau un balon foarte mare, folosesc 10-15 bucăţi, dar când fac unul imens, ajung să folosesc peste 30 de bucăţi. Mi se pare chiar foarte amuzant să fac asta şi e o provocare”, a completat Julia.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net