George ╚Öi Charlotte, ├«n centrul aten╚Ťiei la ziua de na╚Ötere a Reginei. Au fost adorabili

17 iunie 2017
simeon stalpnicul png
Prin╚Ťul George ╚Öi Prin╚Ťesa Charlotte au captat toat─â aten╚Ťia celor din jur la evenimentFoto: Getty

S├ómb─ât─â, 17 iunie, a avut loc tradi╚Ťionalul eveniment Trooping the Colour, care coincide de altfel ╚Öi cu s─ârb─âtorirea oficial─â a zilei de na╚Ötere a Reginei Elisabeta. Familia Regal─â s-a al─âturat spectacolului aviatic, ├«ns─â adev─âratele vedete au fost ├«nc─â o dat─â cei doi copii ai Prin╚Ťului William ╚Öi ai lui Kate Middleton.

Prin╚Ťul George ╚Öi Prin╚Ťesa Charlotte au f─âcut, ca de obicei, ce au ╚Ötiut ei mai bine, s─â capteze ├«ntreaga aten╚Ťie, at├ót a invita╚Ťilor ╚Öi fotografilor, dar ╚Öi p─ârin╚Ťilor, men╚Ťioneaz─â Vanity Fair.

simeon stalpnicul png
Până la începerea spectacolului aviatic, Goerge a fost tare plictisitFoto: Getty

Micu╚Ťa Charlotte (doi ani) a fost adorabil─â ├«n rochi╚Ťa de culoare roz, cu m├ónecu╚Ťe scurte, ├«n timp ce Goerge, a fost moroc─ânos ╚Öi neast├ómprat ca de obicei. A fost tare nelini╚Ötit atunci c├ónd au trebuit s─â se adune pentru fotografiile de grup, dar odat─â ce spectacolul aviatic a ├«nceput, a fost complet absorbit de aeronavele For╚Ťelor Aeriene Britanice.

simeon stalpnicul png
Prin╚Ťul George a fost neast├ómp─ârat ├«n timpul evenimentuluiFoto: Getty

William ╚Öi Kate, elegan╚Ťi ca la orice eveniment, au str─âlucit ├«n preajma celor doi copii ai lor. Ducesa de Cambridge a purtat ╚Öi ea o rochie roz, realizat─â de Alexander McQueen ╚Öi o bonet─â Jane Taylor, ├«n timp ce Will s-a prezentat cu binecunoscuta sa uniform─â regal─â.

simeon stalpnicul png
Familia Regală a participat la sărbătorirea oficială a zilei de naștereFoto: Getty

Regina Elisabeta n-a uitat ├«ns─â de momentele tragice care au ├«ndoliat Marea Britanie ├«n ultimele s─âpt─âm├óni. Tot ├«n ziua de s├ómb─ât─â, Elisabeta a II-a ╚Öi-a adresat public profunde regrete fa╚Ť─â de victimele atentatelor din Manchester ╚Öi Londra, precum ╚Öi a celor din incendiul din Grenfell Tower: ÔÇ×Ast─âzi este ├«n mod tradi╚Ťional o zi de s─ârb─âtoare. Totu╚Öi, anul acesta, este dificil s─â sc─âp─âm de o stare na╚Ťional─â de sobrietate.ÔÇŁ Vineri, 16 iunie, Regina Elisabeta i-a vizitat pe to╚Ťi cei r─âni╚Ťi ├«n atacurile teroriste, ├«n semn de respect ╚Öi alinare a suferin╚Ťei victimelor.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
cehia carantina jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
variola maimutei jpg
canicula jpeg
traian basescu politician presedinte europarlamentar jpeg
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg