George ╚Öi Charlotte, ├«n centrul aten╚Ťiei la ziua de na╚Ötere a Reginei. Au fost adorabili

simeon stalpnicul png
Prin╚Ťul George ╚Öi Prin╚Ťesa Charlotte au captat toat─â aten╚Ťia celor din jur la evenimentFoto: Getty

S├ómb─ât─â, 17 iunie, a avut loc tradi╚Ťionalul eveniment Trooping the Colour, care coincide de altfel ╚Öi cu s─ârb─âtorirea oficial─â a zilei de na╚Ötere a Reginei Elisabeta. Familia Regal─â s-a al─âturat spectacolului aviatic, ├«ns─â adev─âratele vedete au fost ├«nc─â o dat─â cei doi copii ai Prin╚Ťului William ╚Öi ai lui Kate Middleton.

Prin╚Ťul George ╚Öi Prin╚Ťesa Charlotte au f─âcut, ca de obicei, ce au ╚Ötiut ei mai bine, s─â capteze ├«ntreaga aten╚Ťie, at├ót a invita╚Ťilor ╚Öi fotografilor, dar ╚Öi p─ârin╚Ťilor, men╚Ťioneaz─â Vanity Fair.

simeon stalpnicul png
Până la începerea spectacolului aviatic, Goerge a fost tare plictisitFoto: Getty

Micu╚Ťa Charlotte (doi ani) a fost adorabil─â ├«n rochi╚Ťa de culoare roz, cu m├ónecu╚Ťe scurte, ├«n timp ce Goerge, a fost moroc─ânos ╚Öi neast├ómprat ca de obicei. A fost tare nelini╚Ötit atunci c├ónd au trebuit s─â se adune pentru fotografiile de grup, dar odat─â ce spectacolul aviatic a ├«nceput, a fost complet absorbit de aeronavele For╚Ťelor Aeriene Britanice.

simeon stalpnicul png
Prin╚Ťul George a fost neast├ómp─ârat ├«n timpul evenimentuluiFoto: Getty

William ╚Öi Kate, elegan╚Ťi ca la orice eveniment, au str─âlucit ├«n preajma celor doi copii ai lor. Ducesa de Cambridge a purtat ╚Öi ea o rochie roz, realizat─â de Alexander McQueen ╚Öi o bonet─â Jane Taylor, ├«n timp ce Will s-a prezentat cu binecunoscuta sa uniform─â regal─â.

simeon stalpnicul png
Familia Regală a participat la sărbătorirea oficială a zilei de naștereFoto: Getty

Regina Elisabeta n-a uitat ├«ns─â de momentele tragice care au ├«ndoliat Marea Britanie ├«n ultimele s─âpt─âm├óni. Tot ├«n ziua de s├ómb─ât─â, Elisabeta a II-a ╚Öi-a adresat public profunde regrete fa╚Ť─â de victimele atentatelor din Manchester ╚Öi Londra, precum ╚Öi a celor din incendiul din Grenfell Tower: ÔÇ×Ast─âzi este ├«n mod tradi╚Ťional o zi de s─ârb─âtoare. Totu╚Öi, anul acesta, este dificil s─â sc─âp─âm de o stare na╚Ťional─â de sobrietate.ÔÇŁ Vineri, 16 iunie, Regina Elisabeta i-a vizitat pe to╚Ťi cei r─âni╚Ťi ├«n atacurile teroriste, ├«n semn de respect ╚Öi alinare a suferin╚Ťei victimelor.

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
Elon Musk la inaugurarea fabricii Tesla din Germania FOTO EPA-EFE
criptomonede- bitcoin-ethereum-litecoin-xrp-crypto.jpg
subway alba iulia
ludovic orban jpeg
iphone usb c
image png