Gestul lui Will şi Kate care îi va înfuria pe britanici

Ultima actualizare:

    William şi Kate au făcut un gest risipitor, care i-a deranjat pe supuşii lorFoto: Getty
William şi Kate au făcut un gest risipitor, care i-a deranjat pe supuşii lorFoto: Getty

William şi Kate Middleton sunt cunoscuţi drept un cuplu roial modest, dar se pare că adevărul este altul. Deşi Kate poartă ţinute accesibile tuturor şi nu fac abuzuri în vazul tuturor, cei doi au fost prinşi într-o ipostază care nu le face deloc bine.

Kate şi William au participat marţi la o petrecere dată de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham. Pe seară, cei doi au decis să se întoarcă la reşedinţa lor din Norfolk, însă nu cu maşina, ci cu un elicopter luxos, pe care l-au închiriat, iar pentru o călătorie, ei au plătit mii de lire. Bani luaţi, evident, din taxele britanicilor. 

Conform dailymail.co.uk, elicopterul a aterizat lângă Palatul Kensington, unde stau în mod obişnuit cei doi. Cuplul regal a făcut doar 45 de minute până la casa din Norfolk, iar drumul cu elicopterul închiriat a costat 5.000 de lire. 

Elicopterul, care costă 8 milioane de lire, este descris ca fiind "un expres luxos". Conform unor surse, o călătorie cu acesta ar fi obligat cetăţenii britanici să scoate din buzunar 15.000 de lire.  Asta pentru că el a mai fost folosit în aceaşi zi de Prinţesa Anne, de două ori. 

Gestul celor doi de a lua elicopterul este cu atât mai controversat cu cât Regina preferă să apeleze la serviciile trenurilor când călătoreşte. Un bilet de tren la clasa întâi, aşa cum îşi ia Regina, costă 60 de lire. Dacă William şi Kate ar fi mers şi ei cu trenul până în Norflok, alături de agenţii lor de pază, totul ar fi costa doar 390 de lire. Singur, călătoria ar fi durat cu două ore mai mult decât cea cu elicopterul. 

Mai mult, se ştie că familia regală are patru elicoptere proprii, pentru cazuri în care e mai indicat să apeleze la un astfel de mijloc de transport. Will şi Kate ar fi putut lua un elicopter propriu, nu să închirieze unul. 

image
image
image
image
image
image
Chereches prins in Augsburg e1701197222484 640x400 jpg
image png
mihaela bilic facebook jpg
cancer jpg
Moș Crăciun a venit la refugiații ucraineni din România. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cos cumparaturi shutter jpeg
shutterstock 1046965294 jpg
Barbat arestat - catuse FOTO Shutterstock