Gregorian Bivolaru, arestat în Franța. A fost acuzat de viol și trafic de persoane

Ultima actualizare:

Gregorian Bivolaru a fost prins în Franța. „Guru" Bivolaru este acuzat de trafic de persoane și de răpire, dar și de constituirea unei rețele internaționale de yoga prin intermediul căreia racola femei tinere pe care le agresa sexual.

Gregorian Bivolaru a fost arestat Foto: arhivă Click!
Gregorian Bivolaru a fost arestat Foto: arhivă Click!

Bivolaru, acuzat de trafic de persoane

Gregorian Bivolaru a fost arestat, marți, 28 noiembrie, în casa sa din apropiere din Paris. Este acuzat, printre altele, de trafic de persoane, trafic de femei, constituirea uni grup criminal organizat pentru răpiri de oameni, viol şi multe alte fapte, potrivit Digi 24.ro. A fost vorba de o operaţiune vastă a poliţiei franceze. Au fost descinderi în mai multe locuri de pe teritoriul Franţei. Au fost arestați 41 de oameni, inclusiv Gregorian Bivolaru. 175 de polițiști francezi au participat la această operațiune amplă.

Bărbatul în vârstă de 71 de ani este acuzat în special că a îndoctrinat femei, sub pretextul de a practica yoga tantrică, pentru a le exploata sexual. Căutat în prezent de Interpol, el a fost deja condamnat la 6 ani de închisoare în România pentru violul unui minor în 2013, dar a fost arestat abia în 2016 după o lungă perioadă de timp. El a stat doar un an în detenție în acest caz.

„Guru" Bivolaru, prins în Franța

Bivolaru a fost prins Foto: observatornews.ro
Bivolaru a fost prins Foto: observatornews.ro

La un an de la primele sesizări, în această vară a fost deschisă o anchetă judiciară, în legătură cu trei plângeri, pentru abuz de slăbiciune, răpire de către o bandă organizată, viol și trafic de ființe umane. Potrivit RFI, care a strâns mărturii de la victime, aproximativ zece femei au fost sechestrate în mod regulat în locuințe din regiunea Parisului timp de câteva zile, unde au suferit abuzuri sexuale, scrie Observatornews.ro.

Românul este considerat liderul Mişcării de Integrare Spirituală spre Absolut (Misa), care a devenit Atman în timpul expansiunii sale în afara României, care are numeroase şcoli de yoga şi alte ramuri. „Este greu de cuantificat numărul de urmăritori", dar „este vorba despre câteva sute de oameni", a adăugat o sursă apropiată subiectului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net