Harnaaz Sandhu din India a câştigăt Miss Univers 2021. Provocare bizară primită din partea prezentatorului

Ultima actualizare:

    Reprezentanta Indiei este câştigătoarea titlului Miss Univers 2021Sursă foto: Profimedia
Reprezentanta Indiei este câştigătoarea titlului Miss Univers 2021Sursă foto: Profimedia

Harnaaz Sandhu, Miss India, a fost încoronată Miss Universe 2021 în urma unei competiţii care a generat reacţii aprinse pe platformele social-media după ce tinerei i s-a cerut să imite un animal. Prezentatorul celebrei competiții, Steve Harvey știa faptul că participanta putea imita cu succes sunetele emise de animale, așadar a considerat că este o idee bună să îi ceară acest lucru în timpul emisiunii live, spre surprinderea tuturor. 

„Am auzit că imiţi destul de bine animale. Haide să o auzim pe cea mai bună imitaţie a ta”, i-a cerut prezentatorul american.  „Nu mă aşteptam să fac asta în faţa întregii lumi”, a răspuns ea, adăugând că, va încerca să imite o pisică. 

Cine a ocupat podimul la Miss Univers 2021

Ceremonia a avut loc în staţiunea Eilat, unde 80 de femei din întreaga lume au concurat pentru coroană. Duminică a fost ultima zi a competiţiei. Nadia Ferreira din Paraguay şi Lalela Mswane din Africa de Sud au ocupat locurile al doilea, respectiv al treilea.

Cine este Harnaaz Sandhu

În profilul ei de pe pagina concursului, Harnaaz este prezentată ca ″o susţinătoare înfocată pentru emanciparea femeilor, în special în ceea ce priveşte drepturile lor constituţionale la educaţie, carieră şi libertatea de alegere″⁣.

În timpul liber, tânăra de 21 de ani are drept pasiuni dansul, yoga, gătitul, echitaţia şi şahul.

Citește și:

Miss Universe 2021 este din Mexic. Este licenţiată în inginerie software

Carmina Cotfas, Miss Univers România 2021, s-a vaccinat cu doza trei. În decembrie participă la competiția mondială din Israel

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net