Hoţi români de parfumuri, capturaţi de poliţiştii spanioli


    Românii comiteau infracţiunile în centre comerciale
Românii comiteau infracţiunile în centre comerciale

Reţea destructurată! Nouă români au fost arestaţi de poliţiştii spanioli într-un centru comercial din Almeria, pentru mai multe furturi de articole de îmbrăcăminte şi parfumerie. Aceştia au reuşit să fure marfă în valoare de 1.500 de euro, fără să fie detectaţi de alarmele din magazine.

Poliţiştii din Almería (Spania) au arestat nouă români acuzaţi de furt. Faptele au fost comise în centrul comercial Torrecárdenas, unde aceştia au furat articole de îmbrăcăminte şi parfumerie în valoare de aproximativ 1.500 de euro, potrivit ideal.es. Poliţiştii au fost informaţi de agenţii de securitate ai Centrului Comercial Torrecárdenas de prezenţa unui grup de oameni care acţionează, de câteva zile, în diferite magazine. Un dispozitiv de supraveghere a fost activat de Poliţie şi, cu sprijinul agenţilor de securitate, s-a reuşit identificarea a două vehicule şi cinci persoane care făceau parte din bandă.După părăsirea mall-ului, cele două maşini au fost oprite şi percheziţionate, arată adevarul.ro. În autoturisme au fost găsite două genţi având interiorul căptuşit cu bandă izolatoare, pentru a anihila alarmele, câteva foarfece mici, un magnet şi două cârlige pentru a elimina alarmele. De asemenea, au fost găsite mai multe alarme pentru îmbrăcăminte şi parfumerie. Poliţiştii au descoperit şi o listă a mai multor parfumerii din Almeria, însoţite de adresele acestora.


    Genţile erau căptuşite cu bandă izolatoare, pentru anihilarea alarmelor
Genţile erau căptuşite cu bandă izolatoare, pentru anihilarea alarmelor

După câteva ore, poliţiştii au fost informaţi că alte patru persoane comiteau furturi în acelaşi mod şi în acelaşi loc cu cele cinci reţinute anterior, astfel încât dispozitivul de supraveghere a fost activat din nou, iar indivizii au fost arestaţi. Persoanele reţinute fac parte dintr-o reţea de hoţi care acţionează în diferite localităţi din Spania. Ţinta lor sunt magazinele de îmbrăcăminte, dar mai ales parfumeriile. Hoţii se deplasează cu vehiculele în oraşul în care urmează să comită infracţiunea, staţionând acolo câteva zile. O persoană rămâne în maşină, iar celelalte comit furturi. Hoţii duceau periodic obiectele la automobile, pentru a evita ca, în cazul în care erau prinse, să fie găsite obiectele furate asupra lor.

FotoJet jpg
8 boca arsenie  jpeg
ramona si cazacu jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
cluj ubb admitere. foto arhiva ubb
1669494557875057 1XMKigNP jpg
image
image
image
image
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg