I s-a arătat Iisus în cafea! O femeie a rămas șocată atunci când s-a uitat în ceașcă

Ultima actualizare:

O internaută a avut parte de o experiență de-a dreptul miraculoasă. În timp ce își bea cafeaua, în ceașcă i-au apărut două figurine care au legătură cu Divinitatea: o cruce și chipul Mântuitorului Iisus Hristos. Femeia în cauză a postat imaginile pe o rețea de socializare și au devenit virale. 

image

O femeie care își bea cafeaua dimineața a rămas șocată atunci când a descoperit în zațul de cafea chipul lui Iisus și o cruce, care sunt sesizabile încă de la prima vedere. 

Chipul lui Iisus i s-a arătat unei femei în cana de cafea 

De-a lungul timpului, astfel de experiențe i-au împărțit pe oameni în două categorii: cei care sunt sceptici, și cei care le consideră semne de la Divinitate. În ciuda acestui aspect, important este faptul că imaginile cu pricina au devenit virale pe TikTok, unde au adunat peste 43.000 de aprecieri, dar și pe alte rețele de socializare. Internauții au rămas șocați de cele văzute, și mulți s-au întrebat care este semnificația lor. 

Imaginile postate de femeie pe TikTok
Imaginile postate de femeie pe TikTok

De ce se pun icoanele la răsărit 

În casa credincioșilor se regăsesc icoane, pe care aceștia aleg să le țină în locuință pentru a-și exprima credința. Știm că ele trebuie puse către răsărit, întrucât rugăciunea se face cu fața la răsărit, fie acasă sau în biserică.

„Este bine să avem în fiecare cameră câte o icoană. Locul icoanei în casă este pe peretele de răsărit. Pe peretele cu icoana nu trebuie să mai punem nimic altceva, pentru că atenția noastră să nu fie atrasă de alt lucru atunci când ne rugăm în fața icoanei și pentru că nu este bine să punem alături de icoană lucruri care nu au legătură cu aceasta.

Punem icoana la răsărit pentru că ne rugăm întotdeauna cu fața la răsărit, și la biserică și acasă. Răsăritul, locul de unde ne vine lumina, este semnul lui Dumnezeu, al Mântuitorului Hristos, numit în rugăciunile Bisericii Răsăritul cel de sus, Soarele Dreptății”, a spus pr. Coman Constantin, în Ghidul practic al creștinului ortodox, Editura Bizantină, București, 1997, scrie doxologia.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net