Îi despart 33 de ani. Detalii picante despre sexul cu un bărbat în vârstă

Ultima actualizare:

    Ami şi David au o viaţă sexuală împlinită Foto: Daily Mail
Ami şi David au o viaţă sexuală împlinită Foto: Daily Mail

Vârsta este un aspect important atunci când ne avântăm în relaţii noi, dar pe parcurs, când lucrurile evoluează lucrurile, acordăm din ce în ce mai puţină atenţie diferenţiei de vârstă. Este şi cazul lui Ami, o tânără de 27 de ani, care s-a cuplat cu David, un bărbat mai mare ca ea cu 33 de ani, el având 60 de ani.

Sexul nu ţine cont de vârstă. De aceeaşi părere este şi Ami, o tânără care iubeşte la nebunie un bărbat mai în vârstă ca ea cu 33 de ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 2012,  la Universitatea unde studia Ami, iar David era lector, scrie Daily Mail. La început, relaţia lor nu era văzută cu ochi buni, datorită diferenţei foarte mari de vârstă. Ami a declarat că foarte mulţi prieteni au încetat să mai vorbească cu ea de când s-a cuplat cu David.

Doi ani mai târziu, în 2014, au devenit soţ şi soţie. În momentul de faţă locuiesc în Colorado, acolo unde au pus bazele unui videoblog, în care povestesc detalii picante din viaţa lor sexuală. De asemenea, Ami şi David încearcă să-i ajute pe oameni să înţeleagă că sexul cu o persoană mai în vărstă poate fi de-a dreptul incitant.

''Sexul cu un bărbat de 60 de ani e minunat. Noi vorbim deschis despre relaţia noastră. David este mai bun decât orice tip de vârsta mea. Suntem mândri de relaţia noastră sexuală'', a declarat Ami, conform aceleiaşi surse.

''Toată lumea iubeşte sexul, de aceea am decis să vorbim pe vlog despre relaţia noastră. Facem chiar serii speciale pe teme de sexualitate. Am decis să dezvălui faptul că David foloseşte Viagra. Cuplurile britanice sunt încântate de iniţiativă şi recunosc că au văzut toate filmele noastre de pe vlog'', a mai adăugat Ami.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net