Imagini virale. Conflict politic, rezolvat într-un ring de MMA

Ultima actualizare:

Scene uluitoare într-un orășel din nordul Braziliei, unde primarul a încercat să rezolve un conflict poltic printr-o luptă într-un ring de MMA.

Luptă într-un ring MMA, între un primar și un consilier din Brazilia. / Foto: captură Twitter
Luptă într-un ring MMA, între un primar și un consilier din Brazilia. / Foto: captură Twitter

Simao Paixoto, edilul din Borba, un oraș din unitatea federativă Amazonas, "a luat foc" după ce a fost criticat de Erineu Alves da Silva, un fost consilier municipal, care l-a acuzat că a gestionat incorect complexul turistic al orașului. Amenințat cu violența, Paixato a îndrăznit, la rândul lui, să-l provoace pe da Silva la o luptă în ring. MMA este un sport foarte popular în America de Sud, așa că primarul a ales să tranșeze conflictul printr-o astfel de confruntare.

Nu a părut o joacă, iar confruntarea a semănat cu una la nivel profesionist. Nu au lipsit arbitrul și nici publicul din sală, împărțit în două tabere, fiecare cu urale zgomotoase pentru favoritul ei.

S-au dat pumni și picioare, în zgomotele celor din jurul ringului. Primarul a ajuns la podea de două ori, însă a fost declarat câştigător la puncte după cele trei runde ale meciului. Epuizaţi,la finalul luptei, cei doi rivali s-au îmbrăţişat, într-un ultim gest de sportivitate, scrie Adevărul.

Lupta dintre primar și consilier, o strategie?

După lupta MMA dintre cele doup figuri ale orașului Borba, au apărut și ipoteza conform căreia întreaga confruntare a fost regizată.

Un viceprimar a susţinut ulterior într-un videoclip că primarul şi Da Silva erau "prieteni" şi că provocările fostului consilier municipal au fost doar o "lovitură de marketing", scrie AFP.

Conform presei braziliene, primarul a declarat că a inițiat confruntarea pentru a promova sportul în oraşul său. Simao Peixoto s-a asigurat, de asemenea, că spectatorii au adus donaţii de alimente pentru a putea avea acces în sală, strângându-se astfel cinci tone de alimente.

Autoritățile din sănătate din statul Amazonas au solicitat edilului explicaţii pentru că a organizat acest eveniment în interior cu spectatori care nu au purtat măşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net