Își făcea temele la lumina unui magazin! Ce s-a întâmplat apoi e incredibil FOTO


    Daniel Cabrera (9 ani) își făcea temele la lumina unui magazin de fast-foodfoto: arhiva personală
Daniel Cabrera (9 ani) își făcea temele la lumina unui magazin de fast-foodfoto: arhiva personală

Studenta la medicină Joyce Torrefranca a surprins un băiețel care își făcea temele la lumina unui magazin de fast-food. Impresionat, aceasta l-a fotografiat și a publicat poza pe o rețea socială, unde s-a viralizat.

Joyce a declarat, atunci, că văzând-ul pe băiețel cum se chinuia să își termine temele, a inspirat-o să muncească din greu. Totuși, studenta nu s-a așteptat la ceea ce s-a întâmplat după ce a publicat poza pe rețeaua socială.

Băiețelul, Daniel Cabrera, a trecut prin multe, în ciuda vârstei fragede de numai nouă ani. Tatăl lui a murit după ce casa lui s-a prăbușit într-un incendiu, acesta fiind și motivul pentru care el trebuie să studieze pe străzi și să cerșească împreună cu mama lui pentru a-și duce traiul, informează metro.co.uk.

După ce au văzut fotografia și au aflat povestea micului Daniel, internauții au început să contacteze familia Cabrera. Daniel și mama lui au primit foarte mult ajutor din partea celor care au văzut poza pe rețeaua socială.

„Nu știu ce să fac cu toate aceste binecuvântări. Acum, Daniel nu va mai trebui să sufere doar pentru a-și termina studiile” a declarat Christina Espinoza, mama lui, după ce a aflat că băiețelul lui a primit o ofertă de studii foarte interesantă.

Daniel a primit o ofertă de studiu de la Anti-Crimă și Terorism, prin Partidul Implicarea și Sprijinul Comunității. Acesta a fost foarte entuziasmat și chiar a declarat că își dorește să devină unul dintre oamenii legii: „Vreau să fiu polițist să ajut Filipinele”.

Chiar și Joyce, studenta la medicină care l-a fotografiat, a fost surprinsă de reacția prietenilor ei de pe rețeaua socială: „Nu am crezut că o simplă fotografie poate face o diferență uriașă. Mulțumesc, prieteni, că ați distribuit poza. Așa am fost capabili să-l ajutăm pe Daniel să-și îndeplinească visurile. Sper că povestea lui Daniel va continua să ne atingă inimile, ca să ne simțim întotdeauna inspirați și motivați în orice situație întâlnim în viață”, a spus aceasta.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia