Ivanka Trump și-a insultat nepoțelul pe Twitter. O vedetă a dat-o de gol

simeon stalpnicul png
Ivanka Trump s-a pozat cu nepoțelul ei, dar când a publicat imaginea a făcut o gafă monumentalăfoto: arhiva personală

Ivanka Trump ocupă o poziție importantă la Casa Albă, și impune mult respect din acest punct de vedere. Totuși, ce fel de respect mai poți cere în momentul în care nu știi să folosești corect anumite cuvinte din limba pe care o vorbești zi de zi? De data aceasta, Ivanka a făcut o adevărată gafă.

Fiica președintelui Statelor Unite ale Americii s-a pozat cu un bebeluș în brațe, despre care a dezvăluit ulterior că este nepoțelul ei. A vrut să scrie numai cuvinte de laudă despre momentele petrecute alături de ei, însă, cum spune românul, „a dat cu bâta-n baltă”.

„Cu nepoțelul meu Luke în brațe... cea mai bună parte dintr-o zi incredibilă, de altfel”, a scris Ivanka în dreptul imaginii publicate pe Twitter. În limba română, expresia „de altfel” are corespondetul „otherwise” în engleză. Însă acest corespondent are o conotație negativă în acest context, mesajul ei traducându-se mai degrabă în „Cu nepoțelul meu Luke în brațe... cea mai bună parte dintr-o zi care, spre deosebire de acest moment, a fost incredibilă”.

Acest lucru a fost imediat observat de o vedetă care are istorie în ceea ce privește taxarea lui Trump pe Twitter. Chrissy Teigen a fost chiar blocată de președinte pe rețeaua socială, iar acum se pare că Ivanka, fiica lui, a devenit ținta ei.

„«De altfel» implică faptul că nu ți-a plăcut să petreci timp cu acest bebeluș”, i-a scris Chrissy Ivankăi.

Gafa monumentală a ajuns virală după ce vedeta a dat-o de gol pe fiica lui Trump că nu știe să vorbească corect în engleză.

simeon stalpnicul png
Chrissy Teigenfoto: arhiva personală
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Ion Hristescu png
3 paula seling png png
vreme rece de toamna
Vladimir Putin FOTO Shutterstock
image
image
image
image
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg
BeFunky collage (18) jpg