Kate Middleton, cu ochii în lacrimi, după ce un secret de la nuntă a fost făcut public

Kate Middleton a trecut printr-un moment dificil, chiar înaintea nunţii sale cu Prinţul William, în 2011. Pe atunci, un lucru care ar fi trebuit să fie ţinut secret a ajuns în presă şi ceremonia a fost pe punct de a fi ruinată.

Kate Middleton şi Prinţul William, în ziua nunţii din 2011 foto: AFP
Kate Middleton şi Prinţul William, în ziua nunţii din 2011 foto: AFP

Kate Middleton a fost foarte afectată după ce presa a aflat detalii ţinute secrete despre nunta sa cu Prinţul William, care a avut loc în 2011, la Westminster Abbey. Conform mirror.co.uk, Ducesa de Cambridge a bufnit în plâns când o sursă a dezvăluit detalii despre rochia ei de mireasă.

Numele celei care a creat rochia de mireasă a lui Kate, făcut public înaintea nunţii

Întreg evenimentul din 2011, care a fost umărit de milioane de oameni, a fost atent planificiat, iar detaliile ar fi trebuit să fie ţinute secrete până în ultima clipă. Mai ales că soţia lui William îşi dorea ca lumea că nu ştim cum va arăta rochia sa de mireasă. Însă, cu două luni înaintea ceremoniei, presa a aflat că ţinuta a fost făcută de Sarah Burton, de la casa McQueen.

“Kate a fost afectată, pentru că a făcut tot posibilul ca rochia să fie un secret”, a declarat experta regală Katie Nicholl.

Sarah Burton, aleasă personal de Kate Middleton

La vremea aceea, în 2011, presa din Marea Britanie a relatat că Sarah Burton “a fost aleasă chiar de Middleton, care face eforturi tot mai mari pentru a-şi contura propriul stil, bazat pe eleganţa ei distinctă şi pe discreţie”.

Jurnaliştii britanici au dezvăluit că rochia urma să fie o combinaţie între ideile lui Kate Middleton şi tehnica şi experinenţa lui Sarah Burton, cea care a rămas la cârma casei de modă după moartea lui Alexander McQueen.

Sarah Burton a negat că ar fi fost implicată în creerea ţinutei, până în ziua nunţii, când a fost prezentă alături de Kate Middleton, pentru a o ajuta să îmbreace rochia.

Rochia de mireasă a lui Kate Middleton, realizată cu o tehnică tradiţională

Detalii de pe rochia lui Kate Middleton foto: AFP
Detalii de pe rochia lui Kate Middleton foto: AFP

Conform creatorei de rochii de mireasă Caroline Castigliano, ziua cea mare a nunţii a fost oricum una specială, pentru că nimeni nu ştiam cum va arăta exact ţinuta creată de Sarah Burton.

“Toată lumea a iubit rochia lui Kate Middleton. A fost un moment de entuziasm general când a păşit afară din maşină. Incredibil, arăta senzaţional”, a spus creatoarea.

Rochia de mireasă a lui Kate Middleton a fost realizată de Sarah Burton cu ajutorul unui tehnici tradiţionale, numite Carrickmacross, care datează din anii 1800. Flori individuale din dantelă, trandafiri, ciufilini, narcise şi trifoi, au fost cusute de mână pe tulul de mătase ivoire al rochiei, iar fusta a fost făcută cu pliuri din saten alb, pentru a imita o floare care se deschide.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net