Kate Middleton, omagiu pentru Regin─â de Ziua Comemor─ârii! A purtat cerceii cu diamante ai Majest─â╚Ťii Sale

image
Kate Middleton, de Ziua Comemor─ârii

Kate Middleton a adus un omagiu Reginei de Ziua Comemor─ârii. Ea a purtat un set de cercei cu diamante ╚Öi perle care apar╚Ťin Majest─â╚Ťii Sale. Ducesa de Cambridge, ├«n v├órst─â de 38 de ani, a purtat cu aceast─â ocazie un palton negru semnat de Catherine Walker, cu detalii la um─âr, ╚Öi cu maci ├«n piept.

At├ót Kate, c├ót ╚Öi Regina au mai purtat ace╚Öti cercei ├«nainte, la ocazii deosebit de speciale, ducesa aleg├ónd setul c├ónd a ie╚Öit de la maternitate. cu prin╚Ťul Louis ├«n 2018. Kate Middleton, ducesa de Cornwall, Sophie Wessex ╚Öi Regina au urm─ârit ceremonia de Ziua Comemor─ârii, de l├óng─â cenotaf, relateaz─â Daily Mail.

├Äntre timp, prin╚Ťul Harry ╚Öi Meghan Markle au ÔÇ×s─ârb─âtorit personalÔÇŁ aceast─â zi vizit├ónd cimitirul na╚Ťional din Los Angeles pentru a-╚Öi aduce omagiul solda╚Ťilor din Commonwealth. Ducele ╚Öi ducesa au depus flori pe care le-au cules din propria gr─âdin─â la dou─â morminte, una pentru cei care slujiser─â ├«n For╚Ťele Aeriene Regale Australiene ╚Öi una pentru solda╚Ťii de la Artileria Regal─â Canadian─â.

image
Kate Middleton, de Ziua Comemor─âriiFoto: Getty

De asemenea, au plasat o coroan─â de flori la un obelisc din cimitir, pe care apare o plac─â inscrip╚Ťionat─â ÔÇ×├Än memoria b─ârba╚Ťilor care ╚Öi-au sacrificat vie╚Ťile ├«n ap─ârarea ╚Ť─ârii lorÔÇŁ. Se ├«nt├ómpl─â dup─â ce s-a spus c─â lui Harry i s-a refuzat permisiunea pentru depunerea unei coroane de flori la Cenotaf ├«n numele s─âu ast─âzi, ├«n ultimul semn al unei rupturi familiale definitive. Se pare c─â Regina nu ar fi fost informat─â cu privire la cerere sau refuzul acesteia, despre care se spune c─â l-a ÔÇ×├«ntristat profundÔÇŁ pe ducele de Sussex.┬á

angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
Captura╠ć de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
bia khalifa jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
ramona badescu jpeg
Tate  jpg
index (1) webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
mira 10 jpg
nicolae alina romaniei binder jpg
image png
mire si mireasa cu verighete freepick jpg
summer well 2019 jpeg
index (19) webp