La un pas de moarte după ce a ridicat de pe trotuar o bancnotă de 1 dolar. Cu ce era contaminată

Ultima actualizare:

O întâmplare șocantă căreia i-a căzut victimă o femeie din Kentucky i-a alertat pe medici și polițiști. Acum, oamenii sunt sfătuiți să se abțină să ia de pe jos banii găsiți din întâmplare. Un astfel de gest o putea costa viața pe o tânără mamă. Norocul ei a fost că soțul a apelat imediat 911, iar medicii au putut interveni la timp ca să îi salveze viața, scrie Unilad.

Un gest firesc care putea să-i îi fie fatal

O femeie s-a contaminat de la o bacnotă găsită pe trotuar. Sursă foto: depositphotos
O femeie s-a contaminat de la o bacnotă găsită pe trotuar. Sursă foto: depositphotos

Renne Parsons a făcut un gest firesc când a văzut pe trotuar o bacnotă de 1 dolar. S-a aplecat și a luat-o. În câteva secunde femeii i s-a făcut rău. Întreaga întâmplare a povestit-o pe rețelele sociale.

Femeia conducea mașina în care se aflau soțul și copiii ei, iar la un moment dat a oprit în fața unui restaurant pentru a merge la toaletă.

„Am oprit la McDonald’s și, în timp ce stăteam cu bebelușul de trei luni în brațe, așteptându-l pe soțul meu să iesă de la baie, am văzut o bancnotă de un dolar pe jos. Nu m-am gândit la nimic rău și am ridicat-o. Ținând-o în mână, m-am uitat în jur gândindu-mă să i-o dau unei fetițe pe care o văzusem. În acel moment soțul meu a ieșit din baie și am băgat banii în buzunar, i-am dat copilul, și am fugit la toaletă.

M-am spălat pe mâini, dar nu le-am uscat complet. Între timp, am scos bancnota din buzunar, am ținut-o în mână și apoi am pus-o în ușa mașinii. În timp ce făceam asta, i-am spus soțului meu cât de norocoasă am fost să găsesc un dolar întâmplător.

Apoi am luat un șervețel să-mi șterg mâinile pentru că mi-am amintit că el mi-a spus să nu ridic bani de pe jos deoarece oamenii îi pot contamina cu fentanil. În timp ce făceam asta, m-a lovit ca un trăsnet. Deodată am simțit ceva care-mi apăsa pe umeri și senzația se răspândea rapid în tot corpul. Am zis, 'Justin, te rog ajută-mă. Nu glumesc, mă simt foarte ciudat', a povestit în continuare femeia. 

Bancnota era contaminată

„M-am prins de brațul lui și apoi corpul meu a devenit complet amorțit, abia puteam vorbi și abia respiram. Luptam să rămân trează în timp ce Justin striga la mine să rămân trează și încerca să anunțe ambulanța și să găsească cea mai apropiată stație de pompieri sau spital”, a scris femeia pe rețelele sociale.

Datorită intervenției rapide a personalului medical, Parsons și-a revenit după câteva ore și câteva medicamente administrate.

Ea a continuat: „Polițistul care a venit să ne ia declarații ne-a spus că fie bancnota i-a scăpat accidental cuiva din buzunar și era folosită pentru a face droguri, fie a fost lăsată intenționat cu droguri pe ea. Oricum ar fi, acest lucru este absolut real și trist”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
sticle plastic jpeg
droguri praf cocaina shutterstock 2081236753 jpg
legume verzi jpeg
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
image
actualitate.net
image
actualitate.net