Legătura neașteptată dintre Cheeky Girls și noul ministru de externe britanic

image
Boris Johnson al─âturi de Cheeky Girls

Noul prim-minstru al Marii Britanii, Theresa May, a surprins pe toat─â lumea c├ónd l-a numit pe Boris Johnson ministru al Afacerilor Externe, ├«n noul guvern al Marii Britanii. Fostul primar al Londrei este considerat de mul╚Ťi r─âspunz─âtor pentru viitoarea ie╚Öire a Marii Britanii din Uniunea European─â.

Excentric p├ón─â la limita bufoneriei, mare amator de ac╚Ťiuni cu priz─â la public, autor al unor declara╚Ťii controversate, menite s─â atrag─â aten╚Ťia asupra lui, posesorul unei coafuri de star rock la apusul carierei, Boris Johnson a intrat ├«n vizorul presei din Rom├ónia dup─â ce s-a declarat fanul gemenelor Cheeky Girls.

Pe vremea c├ónd era primar al Londrei, ├«n 2014, Johnson le-a invitat pe gemenele Monica ╚Öi Gabriela Irimia la re╚Öedin╚Ťa sa din Islington, pentru a anima petrecerea organizat─â cu ocazia ├«mplinirii a 50 de ani.

image
Boris Johnson al─âturi de Cheeky Girls

Boris Johnson a renun┼úat s─â candideze pentru un nou mandat de primar al Londrei ┼či a fost unul dintre liderii grupului politic favorabil ie┼čirii Marii Britanii din Uniunea European─â. ├Än urma referendumului din 23 iunie, 51,9% din britanici au ales ca Regatul Unit s─â p─âr─âseasc─â UE, iar ├«n cel mai scurt timp este de a╚Öteptat ca Marea Britanie s─â ini╚Ťieze procedura prin care va solicita desprinderea de blocul european.

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
plaje largite mamaia jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP
plaje largite mamaia jpeg
6 front masini electrice poza mare jpg
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg