Lovitură grea pentru Melania Trump, în mijlocul protestelor violente de la Washington

7 ianuarie 2021
article img
Melania Trump a fost părăsită de omul ei de încredere de la Casa Albăfoto: Getty Images

Melania Trump (50 de ani) a fost părăsită de unul dintre oamenii ei de încredere cu doar câteva zile înainte ca m andatul soțului ei la Casa Albă să se încheie oficial. Stephanie Grisham, şefa de cabinet a primei doamne a Statelor Unite, Melania Trump, şi-a prezentat miercuri demisia, în urma protestelor violente de la Capitoliu, potrivit unui oficial de la Casa Albă citat de CNN.

Stephanie Grisham, care anterior a fost director de comunicare şi ofiţer de presă la Casa Albă, a cerut ca demisia să intre în vigoare imediat.

Grisham a fost unul dintre cei mai longevivi oficiali din administraţia Trump.

Stephanie Grisham a lucrat pentru campania lui Donald Trump, în 2015. A devenit apoi, odată cu învestirea lui Trump, secretar de presă, iar în martie 2017 Melania Trump a angajat-o pentru a conduce echipa sa.

article img
Stephanie Grisham și-a prezentat demisia cu câteva zile înainte ca mandatul lui Trump la Casa Albă să se încheie oficialfoto: Getty Images

Melania Trump nu a comentat demisia șefei de cabinet

Grisham a refuzat să comenteze decizia luată cu câteva zile înainte ca mandatul lui Trump să înceteze, în contextul protestelor violente de la Capitoliu.

”A fost o onoare pentru mine să-mi slujesc țara de la Casa Albă. Sunt foarte mândră de faptul că am sprijinit misiunea doamnei Trump de ajutorare a copiilor de pretutindeni și, de asemenea, sunt mândră de multe realizări ale acestei administrații”, a declarat Grisham pentru CNN.

De cealaltă parte, Melania Trump nu a răspuns solicitărilor CNN de a comenta demisia șefei sale de cabinet.

Citește și:

Fotografii cu steagul României fluturat la protestele din America circulă pe internet și au devenit instant virale

Cine este femeia ucisă în Capitoliul SUA. Ashli Babbitt era veteran al US Air Force