Macron iube┼čte un b─ârbat?

27 iulie 2018
simeon stalpnicul png
Alexandre Benalla, 26 de ani, ├«l ├«nso┼úe┼čte pretutindeni pe Emmanuel Macron, din 2017 ┼či p├ón─â ├«n prezentFotografii: EPA

CÔÇÖest scandaleux! Emmanuel Macron, 40 de ani, este acuzat de presa francez─â c─â are o rela┼úie amoroas─â secret─â cu Alexandre Benalla, paza lui de corp. Benalla, de 26 de ani, beneficia de un tratament preferen┼úial ┼či de un salariu de 125.000 euro pe an. Macron a dezmin┼úit rela┼úia.

Scandal de propor┼úii la Champs Elysee! Emmanuel Macron este luat la ┼úint─â de presa din Hexagon ┼či acuzat c─â are o rela┼úie homosexual─â cu paza lui de corp, marocanul Alexandre Benalla, de 26 de ani. De┼či este c─âs─âtorit din 2007 cu fosta lui profesoar─â din liceu, Brigitte Macron, 65 de ani, actualul pre┼čedinte francez e b─ânuit c─â ar avea o alt─â orientare sexual─â. ÔÇ×Daily MailÔÇŁ sus┼úine c─â m├óna dreapt─â a pre┼čedintelui francez ar avea pe m├ón─â inclusiv codurile de activare a butonului nuclear. 

Benalla, fiul unor emigran┼úi marocani, a fost angajat cu 125.000 de euro pe an pentru a-l p─âzi pe Macron, p├ón─â vinerea trecut─â, c├ónd pre┼čedintele a fost silit s─â ├«l demit─â dup─â ce a fost filmat ├«n timp ce lovea cu s─âlb─âticie un protestatar. Incidentul violent a avut loc ├«n luna mai, ├«n timpul unor manifesta┼úii de strad─â. 

Filmarea a fost f─âcut─â public─â abia ├«n urm─â cu nou─â zile, dar Macron a a┼čteptat p├ón─â ├«n ultima clip─â p├ón─â s─â semneze demsia lui Benalla. De aici, au ap─ârut zvonuri c─â rela┼úia dintre Macron ┼či paza lui de corp ar fi una mai mult dec├ót profesional─â. Jurnali┼čtii francezi au descoperit c─â marocanul este nelipsit din preajma pre┼čedintelui ├«nc─â de la venirea sa la Palatul Champs Elysee. Conform unor surse citate de ÔÇ×VoiciÔÇŁ, Benalla ar avea pe m├ón─â inclusiv cheile de la proprietatea privat─â de┼úinut─â de Brigitte Macron.

simeon stalpnicul png
Brigitte Macron ┼či actualul pre┼čedinte francez sunt c─âs─âtori┼úi din 2007

├Än ultimele 18 luni, t├ón─ârul marocan a devenit unul dintre apropia┼úii cuplului preziden┼úial. Benalla a crescut ├«ntr-o suburbie a ora┼čului Evreux, din Normandia, a devenit activist al Partidului Socialist, ├«n adolescen┼ú─â, ┼či dup─â ce s-a ├«mprietenit cu Eric Plumer, directorul unei firme de paz─â ┼či protec┼úie, a fost propulsat s─â ├«l apere pe Francois Hollande. ├Än aceast─â perioad─â ajunge s─â ├«l cunoasc─â pe Macron, care se preg─âtea s─â ├«nfiin┼úeze partidul En Marche! Benalla a lucrat pentru Partidul Socialist p├ón─â ├«n 2012, c├ónd a fost dat afar─â pentru c─â a p─âr─âsit locul accidentului dup─â un incident ├«n trafic, cu un vehicul ├«n care se afla ministrul Industriei Arnaud Montebourg. ├Än 2017 a fost angajat de Macron, pentru care a lucrat p├ón─â vinerea trecut─â. 

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
cehia carantina jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cipsuri jpeg
Alexander Kuzivanov jpg
variola maimutei jpg
canicula jpeg
traian basescu politician presedinte europarlamentar jpeg
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg