Macron iube┼čte un b─ârbat?

simeon stalpnicul png
Alexandre Benalla, 26 de ani, ├«l ├«nso┼úe┼čte pretutindeni pe Emmanuel Macron, din 2017 ┼či p├ón─â ├«n prezentFotografii: EPA

CÔÇÖest scandaleux! Emmanuel Macron, 40 de ani, este acuzat de presa francez─â c─â are o rela┼úie amoroas─â secret─â cu Alexandre Benalla, paza lui de corp. Benalla, de 26 de ani, beneficia de un tratament preferen┼úial ┼či de un salariu de 125.000 euro pe an. Macron a dezmin┼úit rela┼úia.

Scandal de propor┼úii la Champs Elysee! Emmanuel Macron este luat la ┼úint─â de presa din Hexagon ┼či acuzat c─â are o rela┼úie homosexual─â cu paza lui de corp, marocanul Alexandre Benalla, de 26 de ani. De┼či este c─âs─âtorit din 2007 cu fosta lui profesoar─â din liceu, Brigitte Macron, 65 de ani, actualul pre┼čedinte francez e b─ânuit c─â ar avea o alt─â orientare sexual─â. ÔÇ×Daily MailÔÇŁ sus┼úine c─â m├óna dreapt─â a pre┼čedintelui francez ar avea pe m├ón─â inclusiv codurile de activare a butonului nuclear. 

Benalla, fiul unor emigran┼úi marocani, a fost angajat cu 125.000 de euro pe an pentru a-l p─âzi pe Macron, p├ón─â vinerea trecut─â, c├ónd pre┼čedintele a fost silit s─â ├«l demit─â dup─â ce a fost filmat ├«n timp ce lovea cu s─âlb─âticie un protestatar. Incidentul violent a avut loc ├«n luna mai, ├«n timpul unor manifesta┼úii de strad─â. 

Filmarea a fost f─âcut─â public─â abia ├«n urm─â cu nou─â zile, dar Macron a a┼čteptat p├ón─â ├«n ultima clip─â p├ón─â s─â semneze demsia lui Benalla. De aici, au ap─ârut zvonuri c─â rela┼úia dintre Macron ┼či paza lui de corp ar fi una mai mult dec├ót profesional─â. Jurnali┼čtii francezi au descoperit c─â marocanul este nelipsit din preajma pre┼čedintelui ├«nc─â de la venirea sa la Palatul Champs Elysee. Conform unor surse citate de ÔÇ×VoiciÔÇŁ, Benalla ar avea pe m├ón─â inclusiv cheile de la proprietatea privat─â de┼úinut─â de Brigitte Macron.

simeon stalpnicul png
Brigitte Macron ┼či actualul pre┼čedinte francez sunt c─âs─âtori┼úi din 2007

├Än ultimele 18 luni, t├ón─ârul marocan a devenit unul dintre apropia┼úii cuplului preziden┼úial. Benalla a crescut ├«ntr-o suburbie a ora┼čului Evreux, din Normandia, a devenit activist al Partidului Socialist, ├«n adolescen┼ú─â, ┼či dup─â ce s-a ├«mprietenit cu Eric Plumer, directorul unei firme de paz─â ┼či protec┼úie, a fost propulsat s─â ├«l apere pe Francois Hollande. ├Än aceast─â perioad─â ajunge s─â ├«l cunoasc─â pe Macron, care se preg─âtea s─â ├«nfiin┼úeze partidul En Marche! Benalla a lucrat pentru Partidul Socialist p├ón─â ├«n 2012, c├ónd a fost dat afar─â pentru c─â a p─âr─âsit locul accidentului dup─â un incident ├«n trafic, cu un vehicul ├«n care se afla ministrul Industriei Arnaud Montebourg. ├Än 2017 a fost angajat de Macron, pentru care a lucrat p├ón─â vinerea trecut─â. 

interior 1583876 1920 jpg
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
image png
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
bote bal contesa JPG
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg
instagram social media jpg
VPN jpg