Mâinile astea două valorează 18,2 milioane $. Ea o face frumoasă pe Camilla

Ultima actualizare:

    Deborah Mitchell se ocupă  personal de întinerirea  capetelor încoronate
Deborah Mitchell se ocupă personal de întinerirea capetelor încoronate

Doamne fereşte să se taie când curăţă cartofii! Cosmeticiana britanică Deborah Mitchell, de 51 de ani, o face frumoasă pe Camilla, Ducesa de Cornwall. Şi pentru că mâinile ei sunt nepreţuite, şi le-a asigurat pentru 18,2 milioane de dolari.

Deborah Mitchell are cele mai scumpe mâini din Regatul Unit. Fondatoarea companiei de produse cosmetice Heaven Skincare nu mai are voie să cureţe fructe, legume, cartofi sau să grădinărească pentru că orice zgârietură la mână înseamnă o catastrofă planetară. Femeia din Wolverhampton, Marea Britanie, care are o companie de cosmetice pe bază de venin de albine se ocupă de tratamentele faciale ale Ducesei de Cornwall, soţia Prinţului Charles. Pe lista clienţilor ei mai figurează Prinţesa Catherine, Duran Duran, Danni Minogue şi Tess Daily. Compania ei e evaluată la peste 45 de milioane de dolari, însă mâinile sunt cel mai preţios bun al ei.

simeon stalpnicul png

“Nu am voie să mă tai în hârtie, să mă lovesc, să mă zgârii aşa că folosesc mănuşi de mătase, mănuşi de protecţie şi chiar mănuşi de muncitor în construcţii atunci când dau cu aspiratorul sau grădinăresc. Dacă mâinile mele păţesc ceva, multe personalităţi suferă”, a declarat femeia cu mâinile de 18,2 milioane de dolari. Inclusiv atunci când iese la plimbare cu cei doi căţei ai ei din rasa Jack Russell este obligată de firma de asigurări să poarte mănuşi de protecţie. Mitchell se ocupă personal de masajele feţelor regale, aşa că nu are voie să se rănească.

“Când primesc o scrisoare prin poştă, desfac plicul cu o pensetă şi îmi pun mănuşi chirurgicale. Când citesc ziarele îmi pun mănuşi de mătase şi nu am voie să mă apropii de aragaz, de apă fierbinte şi de foc”, explică britanica.

Este prietenă bună cu Ducesa

simeon stalpnicul png

La scurt timp după ce a fondat compania în 1991, Mitchell a început să lucreze cu hoteluri precum Hilton Group, Burj Al Arab şi Waldorf Hotels. Aşa a cunoscut-o pe Camilla, Ducesa de Cornwall şi au devenit bune prietene. La 29 aprilie 2011, la nunta Prinţului William, Mitchell a fost cea care s-a ocupat personal, timp de o săptămână, de chipurile regale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
autostrada a13 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net