Meghan Markle, apariție surpriză la meciul Serenei Williams! Detaliul emoționant observat de fani la gâtul ducesei


    Meghan Markle a fost prezentă la meciul Serenei WilliamsFoto: Getty
Meghan Markle a fost prezentă la meciul Serenei WilliamsFoto: Getty

Meghan Markle (37 de ani) a fost o apariție neașteptată la Wimbledon, joi (4 iulie). Ducesa de Sussex a urmărit-o pe buna ei prietenă Serena Williams câștigând în fața adversarei sale, Kaja Juvan, cu 6-2, 2-6, 6-4.

De când a născut, Meghan Markle este cam scumpă la vedere. Soția prințului Harry nu putea, însă, să rateze meciul Serenei Williams. Cele două sunt prietene foarte bune, dinainte ca fost actriță americană să devină ducesă. Îmbrăcată casual, într-o pereche de blugi mulați, un tricou negru și un sacou alb în dungi, Meghan markle a venit la meci alături de două foste colege de facultate, Lindsay Roth și Genevieve Hillis.

La gât, ducesa de Sussex a purtat un lănțișor, al cărei pandativ este litera „A”, inițiala numelui băiețelului ei, Archie, care a venit pe lume pe 6 mai. Ea a completat look-ul cu o pereche de ochelari de soare negri și o pălărie albă, relatează tabloidul britanic The Sun. Ducesa pare să fi pierdut în greutate, la aproape două luni după ce a devenit mamă. 

Meghan a slăbit considerabil, la două luni după naștere
Meghan a slăbit considerabil, la două luni după naștere

Meghan Markle se pregătește de botezul lui Archie

Serena Williams a fost la rândul ei nelipsită de la evenimentele importante din viața ducesei de Sussex. Ea a venit la nunta lui Meghan Markle cu prințul Harry, dar și la babyshower și cel mai probabil va fi invitată și la botezul micuțului Archie, care are loc sâmbătă (6 iulie). Evenimentul va fi unul privat. Ducii de Sussex au ales ca numele nașilor și invitaților să nu fie făcute publice. Potrivit unor surse apropiate de cuplul regal, părinții spirituali ai copilului sunt prieteni apropiați de Meghan și Harry. O posibilă naşă este Benita Litt, din Los Angeles, ale cărei fete au fost domnişoare de onoare la nunta lui Harry cu Meghan. O altă americancă, Lindsay Roth, care a fost domnişoară de onoare, ar putea de asemenea să fie aleasă naşă. Pritenul din copilărie a lui Harry, Jake Warren, a cărui fiică, Zalie,a  fost domnişoară de onoare, este încă un posibil naş. Mark Dyer, fost ofişer din gărzile galeze, un apropiat al lui Harry, al cărui fiu, Jasper, e finul prinţului, poate de asemenea să fie părintele spiritual al copilului.

Citește și

5 lucruri pe care trebuie să le ştii despre botezul copilului lui Meghan Markle şi al prinţului Harry

Cum arată Meghan Markle, la o lună după ce a născut

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
zodia care consuma alcool jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
image
image
image
image
image
image
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin