Melania Trump s-a făcut blondă și arată complet schimbată

image
Melania Trump a apărut complet blondă în interviul pentru Fox News

Melania Trump a vrut o schimbare radicală pentru sărbătorile de iarnă, așa că a încercat să-și deschidă culoarea părului. Apogeul l-a reprezentat un interviu înregistrat pentru Fox News, în care prima doamnă a SUA a apărut blondă spic, luându-i prin surprindere chiar și pe cei mai fideli fani ai ei.

Shimbarea pare să nu fi fost însă pe placul Melaniei Trump (48 de ani), care a revenit la șatenul ei obișnuit, cu șuvițe blonde, mai multe decât de obicei, ce-i drept, pentru lectura tradițională de Crăciun într-un spital pentru copii, de joi 13 decembrie.

Șocul mare a fost, într-adevăr, apariția ei de la Fox News. 100% blondă și, în consecință, complet schimbată. E drept că, uneori, camerele de filmat pot induce în eroare, accentuând unele tonuri sau unele deficiențe ale tenului, însă de data aceasta nu prea a fost loc de îndoieli. Melania Trump chiar s-a făcut blondă.

image
Melania Trump le-a citit copiilor de la Spitalul Național din Washington

Gurile rele nu s-au putut abține să nu observe că, în felul acesta, Melania s-a alăturat unui număr impresionat de persoane apropiate președintelui american, care împărtășesc această culoare a părului: fiica sa, Ivanka, fiii săi, fostele soții, controversata Stormy Daniels, dar și toate prezentatoarele de la Fox News, considerată televiziunea de casă a lui Trump.

Se pare însă că această nuanță i s-a părut prea mult Melaniei, care și-a rugat hair-stilistul să mai adauge câteva șuvițe șatene pentru cea mai recentă a apriție a primei doamne, la Spitalul Național pentru Copii din Washington, unde le-a citit micilor pacienți, continuând o tradiție începută de Bess Truman în urmă cu mai bine de 60 de ani.

image
Melania Trump le-a citit copiilor de la Spitalul Național din Washingtonfoto: Getty Images

Citește și:

Cum a venit îmbrăcată Melania Trump la înmormântarea lui Bush? Numai paltonul costă 2.275 $

Melania Trump sau Brigitte Macron? Cine este mai elegantă

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Angelina Jolie si Brad Pitt
kanye west
Gigi Hadid și Kanye West
grasime corporala
carte mihai morar dan negru png
mihai bendeac
Fotografia 1 jpg
image
image
image
image
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg
Copiii dintr un oraș din Franța fac frigul în clase jpg