Mesajele complet opuse pe care Kate Middleton și Meghan Markle le transmit prin postura lor

Ultima actualizare:

    Kate Middleton și Meghan Markle adoptă posturi distincte, căci doresc să transmită mesaje diferiteFoto:GettyImages
Kate Middleton și Meghan Markle adoptă posturi distincte, căci doresc să transmită mesaje diferiteFoto:GettyImages

De la folosirea unor anumite tacâmuri atunci când participă la mesele organizate de regina Elisabeta a II-a la îmbrăcarea unor ținute care să transmită mesajul dorit în timpul vizitelor oficiale, membrii Casei Regale a Marii Britanii sunt nevoiți să respecte un set de reguli. Cu toate acestea, cea mai discutată normă în rândul experiților care se ocupă de studiul etichetei regale este cea legată de modul în care ducesele aleg să se așeze. Iată ce transmit ducesele de Sussex și de Cambridge prin modul în care pozează, potrivit experților citați de către publicația dailymail.co.uk.

Cu toate că nu există un mod corect de a se așeza pe scaun, fiecare dintre ducese are stilul propriu de a se afișa în timpul evenimentelor. În timp ce Meghan Markle a adoptat și perfecționat un mod inedit de a-și poziționa picioarele, ducesa de Cambridge a ales să pozeze classic, transmițând eleganță și asumarea responsabilității. Nu doar cele două ducese dețin propriul mod de a se așeza, ci și regretata prințesa a inimilor, Diana, afirmă experții britanici, conform dailymail.co.uk.

Potrivit expertului în etichetă regală, William Hanson, “fiecare dintre memebrele Casei Regale are propriul mod de a se așeza într-un mod elegant și confortabil în funcție de articolele vestimentare pe care le poartă”.

Prințesa Diana, un simbol al eleganței

Hanson a analizat felul în care prințesa Diana obișnuia să pozeze. Ea își ținea genunghii lipiți unul de celălalt, iar picioarele erau înclinate la un unghi de 45 de grade. Această postură denotă eleganță și accentuează picioarele. În plus, arată foarte bine atunci când cea care decide să stea astfel poartă pantofi cu toc, adaugă expertul.

Meghan Markle sfidează normele

Pe de altă parte, ducesa de Sussex, Meghan Markle, adoptă o poziție mai puțin comodă pe termen lung, căci își încricișeayă picioarele și le ține le un unghi de 45 de grtade, în timp ce gleznele rămân întrepătrunse. Care este semnificația posturii? Meghan dă doavă de curaj și de o dorință clară de inovație, căci sfidează protocolul regal, care nu încurajează, în mod explcit, ca femeile să stea picior peste picior în public. “Trebuie să mărturisesc că arată elegant precum o lebădă care plutește pe apă, însă un efort considerabil este depus pentru a menține această poziție pentru o perioadă îndelungată de timp”, completează Hanosn.

Kate Middleton, conștientă de rolul său ca viitoare regină 

Soția prințului Harry, ducesa de Cambridge, alege să țină picioarele împreunate și să își încrucișeze gleznele, ceea ce transmite faptul că este foarte atentă la etichetă și nu dorește să pară vulgară în vreun fel. În calitate de viitoare regină, Kate este întotdeauna foarte atentă la limbajul trupului și la mesajul pe care îl transmite celor care o privesc. Are un gât lung și niște umeri destul de lați, însă știe că imaginea va fi una radiantă dacă o însoțește de un zâmbet cald și prietenos, afirmă Judi, specialistă în normele Casei Regale britanice.

Elisabeta a II-a, o regină relaxată și prietenoasă 

Așa cum era de așteptat, regina Elisabeta a II-a, adoptă cea mai relaxată poziție dintre toate. Zeci de ani în care a aprticipat la mii de întruniri și întrevederi oficiale au determinat-o să renunțe la atitudinea rigidă și să nu opteze pentru o poziție mereu îngrijorată. Regina se așază cu picioarele în paralel și își ține ambele mâini în poală. De fiecare dată prezența ei este una de care ceilalți se bucură, căci Elisabeta a II-a transmite energie pozitivă prin surâsul ei înțelegător.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net