Miracol! Feti╚Ť─â de 10 ani, salvat─â de la ├«nghe╚Ť de un maidanez. Cum a fost posibil?

19 ianuarie 2022

Emo╚Ťionant ╚Öi ╚Öocant totodat─â! Micu╚Ťa Vika Z, de 10 ani╚Öori, a fost cuprins─â de o furtun─â de z─âpad─â ├«n timp ce se ├«ntorcea de la ╚Öcoal─â, ├«n Uglegorsk, insula Sakhalin, Rusia. Probabil c─â destinul ei ar fi fost tragic dac─â un c├óine vagabond nu se transforma ├«n ├«nger p─âzitor pentru copil─â.

image
C├óinele maidanez a ├«nc─âlzit-o pe feti╚Ť─â pe timpul nop╚Ťii - foto Shutterstock

Povestea feti╚Ťei Vika Z, ├«n v├órst─â de numai 10 ani╚Öori, a f─âcut ├«nconjurul planetei! Ea a fost descoperit─â abia 18 ore mai t├órziu dup─â ce ├«n regiune se a╚Öternuse un strat de z─âpad─â de peste 60 cm. Ea a supravie╚Ťuit temperaturilor extreme datorit─â unui c├óine maidanez pe care l-a ╚Ťinut str├óns la piept pe perioada nop╚Ťii c├ónd temperaturile au ajuns la -11 grade Celsius.

Feti╚Ťa dezorientat─â de furtuna de z─âpad─â

Tatiana, 34 de ani, mama feti╚Ťei a povestit c─â micu╚Ťa s-a speriat c├ónd s-a r─ât─âcit ├«n pustiul alb ╚Öi c─â s-a ad─âpostit ├«n apropierea unor ruine de cl─âdire ├«mpreun─â cu maidanezul care o urm─ârea ├«nc─â din fa╚Ťa ╚Öcolii. Fetei ├«i era fric─â de animalele s─âlbatice care b├óntuiau noaptea pe la marginea ora╚Öului ├«n c─âutare de hran─â ╚Öi de aceea s-a bucurat de prezen╚Ťa c├óinelui pe perioada nop╚Ťii, sim╚Ťindu-se protejat─â. Dup─â ce i-a ╚Ťinut de cald, maidanezul cu blana pufoas─â s-a f─âcut nev─âzut atunci c├ónd feti╚Ťa a fost descoperit─â de salvatorii care o c─âutau cu ├«nfrigurare.

A disp─ârut la ora 13.00, a fost g─âsit─â a doua zi la 8.45

Furtuna de z─âpad─â ab─âtut─â ├«n urm─â cu dou─â zile asupra regiunii Sakhalin a blocat drumurile ╚Öi casele au fost ├«nz─âpezite p├ón─â la nivelul geamurilor. Conform publica╚Ťiei ÔÇŁSiberian TimesÔÇŁ, feti╚Ťa ╚Öi c─â╚Ťelul s-ar fi ad─âpostit ├«ntre ruine ╚Öi au dormit noaptea pe o saltea pe care oamenii o aruncaser─â la c─â╚Ťei. Vika a ajuns direct la spital unde a fost internat─â din cauza hipotermiei. Feti╚Ťa a plecat de la ╚Öcoal─â la ora 13.00 ╚Öi a fost g─âsit─â a doua zi de diminea╚Ť─â, la ora 8.45.

40 de oameni au căutat-o neîncetat

Olesia Vozniuk, din cadrul Comitetului de Investiga╚Ťii, a declarat pentru sursa citat─â c─â feti╚Ťa s-a ascuns sub un balcon de la marginea ora╚Öului ├«mpreun─â cu dul─âul pentru a se feri de  v├óntul puternic ╚Öi rece. ÔÇŁFeti╚Ťa a plecat de ╚Öa ╚Öcoal─â pentru a le da de m├óncare c─â╚Ťeilor pe care ├«i iubea. Furtuna de z─âpad─â cu v├ónturi puternice a pus-o la p─âm├ónt ╚Öi s-a ascuns ├«mpreun─â cu un c─â╚Ťel a╚Ötept├ónd s─â treac─â vijelia. Timp de 12 ore a fost c─âutat─â de 40 de oameni, dup─â ce mama ei, Tatiana a dat alarma. Toat─â lumea e fericit─â c─â a sc─âpat cu bineÔÇŁ, a punctat Vozniuk.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
cub maria tonciu mama png
andreea banica
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
variola maimutei 2 jpg
calendar ortodox 2021 24 mai sfantul cuvios simeon cel din muntele minunat gabriel toma chituc jpeg
bentley copy jpg
sandra parlamentara copy jpg
regina elisabeta
salvamari 0 jpeg