Momentul în care Jon Bon Jovi salvează o femeie care se pregătea să sară de pe un pod. VIDEO

Ultima actualizare:

Cântărețul Jon Bon Jovi și echipa sa filmau un videoclip, când vedeta a văzut o femeie care se pregătea să sară în gol de pe podul din Nashville. Bon Jovi ți un membru al echipei sale s-au apropiat de femeie și au vorbit cu ea. Poliția din Nashville a postat imaginile de la fața locului și momentul în care legenda rock vorbea cu persoana care voia să-și pună capăt zilelor.

Incidetul a avut loc în timp de Jon Bon Jovi filma pe pod

Jon Bon Jovi vorbește cu femeie care voia să sară de pe pod. Foto: captură video X
Jon Bon Jovi vorbește cu femeie care voia să sară de pe pod. Foto: captură video X

Cântăreţul şi echipa sa de producţie filmau videoclipul pentru cea mai nouă piesă a lui Jon Bon Jovi. La un moment dat, au observat că o femeie trecuse de partea cealaltă a balustradei şi era pe punctul de a sări în râu, relatează CNN.

Împreună cu o persoană a cărei identitate nu a fost dezvăluită, Jon Bon Jovi s-a apropiat de femeie şi a început să vorbească cu ea, pentru a o convinge să nu facă gestul extrem. Legenda rock a vorbit cu femeie preț de câteva minute, apoi a ajutat-o să treacă peste balustradă, pe trotuar, aducând-o în siguranță.

Rockstar Jon Bon Jovi saves a woman from jumping off a bridge in Nashville, Tennessee, while filming a music video.Nashville Metro Police released video from a camera that recorded the moment. pic.twitter.com/7Zwn9dXrJk

— 🎸 Rock History 🎸 (@historyrock_) September 11, 2024

Poliția din Nashville, mesaj viral

Filmarea care prezintă incidentul de pe pod a fost publicată miercuri de Departamentul de Poliție al Metroului Nashville. Momentele au fost surprinse de o cameră de supraveghere montată pe pod.

În imagini se observă cum Bon Jovi filmează pe podul pietonal Seigenthaler pentru videoclip și în timp ce se deplasa cu echipa sa de filmare, a observat femeia ținându-se de marginea balustradei cu fața spre râu.

Imaginile arată cum cântărețul o îmbrățișează pe femeie imediat după ce o trece peste balustradă.

„Jos pălăria în faţa lui şi a echipei sale pentru că au ajutat o femeie pe podul Seigenthalter marţi seară”, este mesajul foarte mediatizat al polițiștilor din Nashville.

Potrivit unei declarații postate miercuri pe pagina X a Departamentului de Poliție Metrou Nashville, muzicianul „a ajutat-o ​​să o convingă să coboare de pe marginea râului Cumberland în siguranță”.

„Cu toţii trebuie să contribuim la siguranţa celorlalţi”, a adăugat şeful poliţiei din Nashville, John Drake.

Videoclipul a fost repostat de numeroşi internauţi şi de mai multe publicaţii.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție al Metroului Nashville a declarat miercuri pentru CNN că femeia, al cărei nume nu l-a făcut public, a fost dusă la un spital local pentru tratament și evaluare.

Jon Bon Jovi nu a vrut să comenteze incidentul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
turkey 4181647 1280 jpg
cosmin jpg
dovleac jpg
front 1 jpg
sardinia shutterstock 1298190457 jpeg
Pensionari discută cu reprezentanții presei și oficialii Caselor de Pensii de care aparțin privind recalcularea pensiei, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net