El este autorul atentatului de la metroul din New York. Ce mesaj a publicat înainte de atac

Ultima actualizare:

Atacatorul care a deschis focul şi a aruncat grenade lacrimogene, marţi, 12 aprilie, într-o staţie de metrou din New York a fost identificat. Poliţia l-a reţinut pe Frank R. James (63 de ani) în zona centrală a oraşului, iar bărbatul este acuzat de infracţiuni legate de terorism. Motivul atacului este halucinant!

Frank James dă vina pe primarul din New York pentru fapta comisă
Frank James dă vina pe primarul din New York pentru fapta comisă

Poliţia a identificat principalul suspect al atacului sângeros de la staţia de metrou de pe 36 Street, dun Sunset Park, New York. Frank James, de 63 de ani, şi-a premeditat atacul de la ora 8.30 dimineaţa. A venit cu o mască de gaze, îmbrăcat într-o geacă reflectorizantă similară celei folosite de muncitorii din construcţii şi a deschis focul de pe peron după ce a aruncat mai multe grenade lacrimogene într-un dintre vagoanele trenului. 23 de persoane au fost rănite, iar 5 dintre ele se află în stare critică, dar stabilă.

James a declarat pe reţelele sociale că ”este plin de ură” şi că este la un pas să comită o crimă după ce l-a acuzat pe primarul din New York, Eric Adams că ”este o victimă a programului medical de sănătate mintală”.

James era extrem de înverşunat că primăria nu se implică mai mult în ajutorarea oamenilor străzii şi în reducerea criminalităţii. 

10 persoane au fost rănite de gloanţele trase de atacatorul furios
10 persoane au fost rănite de gloanţele trase de atacatorul furios

Monstrul de la metroul din New York şi-a premeditat fapta şi a scris pe reţelele sociale că ”politicile sociale ale americanilor sunt asemănătoare cu genocidul din Ucraina”. James a recunoscut în postările sale că este un adept al teoriilor conspiraţiei şi a subliniat în mai multe rânduri că populaţia de culoare din SUA este supusă unei exterminări lente dar sigure de către autorităţi.

Poliţiştii au descoperit că James locuia într-o rulotă şi că după ce a comis atacul nu a mai trecut să îşi schimbe hainele sau să recupereze ceva din lucrurile personale.

Ce spun martorii oculari despre autorul atentatului

Conform autorităţilor americane citate de tabloidul NY Post, 10 dintre persoanele rănite la metrou au prezentat plăgi prin împuşcare. După ce a comis fapta, James a fugit din staţia de metrou şi a dat peste Fitim Gjeloshi, care a declarat pentru NY Post: ”Vorbea de unul singur şi am crezut că este drogat, când a dat peste mine în capătul scărilor de la metrou. L-am văzut apoi că a mărit pasul şi şi-a dat jos de pe faţă masca de gaze”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cardiolog jpg
drugtest  jpg
MAE
lider hamas ucis jpg
330861919 617842936849189 5107983762944598548 n jpg
furnici jpg
Red Bull Flugtag insula Lacul Morii png
Vila Șipot, parte a Domeniului Regal Peleș, reintră în circuitul turistic al României
image
actualitate.net
image
actualitate.net