El este autorul atentatului de la metroul din New York. Ce mesaj a publicat înainte de atac

Atacatorul care a deschis focul ┼či a aruncat grenade lacrimogene, mar┼úi, 12 aprilie, ├«ntr-o sta┼úie de metrou din New York a fost identificat. Poli┼úia l-a re┼úinut pe Frank R. James (63 de ani) ├«n zona central─â a ora┼čului, iar b─ârbatul este acuzat de infrac┼úiuni legate de terorism. Motivul atacului este halucinant!

image
Frank James d─â vina pe primarul din New York pentru fapta comis─â

Poli┼úia a identificat principalul suspect al atacului s├óngeros de la sta┼úia de metrou de pe 36 Street, dun Sunset Park, New York. Frank James, de 63 de ani, ┼či-a premeditat atacul de la ora 8.30 diminea┼úa. A venit cu o masc─â de gaze, ├«mbr─âcat ├«ntr-o geac─â reflectorizant─â similar─â celei folosite de muncitorii din construc┼úii ┼či a deschis focul de pe peron dup─â ce a aruncat mai multe grenade lacrimogene ├«ntr-un dintre vagoanele trenului. 23 de persoane au fost r─ânite, iar 5 dintre ele se afl─â ├«n stare critic─â, dar stabil─â.

James a declarat pe re┼úelele sociale c─â ÔÇŁeste plin de ur─âÔÇŁ ┼či c─â este la un pas s─â comit─â o crim─â dup─â ce l-a acuzat pe primarul din New York, Eric Adams c─â ÔÇŁeste o victim─â a programului medical de s─ân─âtate mintal─âÔÇŁ.

James era extrem de ├«nver┼čunat c─â prim─âria nu se implic─â mai mult ├«n ajutorarea oamenilor str─âzii ┼či ├«n reducerea criminalit─â┼úii. 

image
10 persoane au fost rănite de gloanţele trase de atacatorul furios

Monstrul de la metroul din New York ┼či-a premeditat fapta ┼či a scris pe re┼úelele sociale c─â ÔÇŁpoliticile sociale ale americanilor sunt asem─ân─âtoare cu genocidul din UcrainaÔÇŁ. James a recunoscut ├«n post─ârile sale c─â este un adept al teoriilor conspira┼úiei ┼či a subliniat ├«n mai multe r├ónduri c─â popula┼úia de culoare din SUA este supus─â unei extermin─âri lente dar sigure de c─âtre autorit─â┼úi.

Poli┼úi┼čtii au descoperit c─â James locuia ├«ntr-o rulot─â ┼či c─â dup─â ce a comis atacul nu a mai trecut s─â ├«┼či schimbe hainele sau s─â recupereze ceva din lucrurile personale.

Ce spun martorii oculari despre autorul atentatului

Conform autorit─â┼úilor americane citate de tabloidul NY Post, 10 dintre persoanele r─ânite la metrou au prezentat pl─âgi prin ├«mpu┼čcare. Dup─â ce a comis fapta, James a fugit din sta┼úia de metrou ┼či a dat peste Fitim Gjeloshi, care a declarat pentru NY Post: ÔÇŁVorbea de unul singur ┼či am crezut c─â este drogat, c├ónd a dat peste mine ├«n cap─âtul sc─ârilor de la metrou. L-am v─âzut apoi c─â a m─ârit pasul ┼či ┼či-a dat jos de pe fa┼ú─â masca de gazeÔÇŁ.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
trans bhutan cnn
rona hartner
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg