Moș Crăciun va călători 66.000.000 km să ducă darurile


    Bătrânelul are de livrat cadouri  cu greutatea de peste un milion  de tone în întreaga lume
Bătrânelul are de livrat cadouri cu greutatea de peste un milion de tone în întreaga lume

S-a calculat cu exactitate! Moş Crăciun va trebui să călătorească 66 de milioane de kilometri ca să ducă daruri la toţi cei 735 de milioane de copii cuminţi care serbează Crăciunul, de pe toată planeta.

Moş Crăciun se pregăteşte de marea lui călătorie! Ca în fiecare an, simpaticul bătrânel trebuie să ducă daruri copiilor din întreaga lume într-o singură noapte. În ajunul Crăciunului, el trebuie să facă o călătorie în jurul globului pentru a le duce cadourile mult dorite. Experţii în statistică, din Marea Britanie, au calculat că darurile, în majoritate dulciuri şi jucării, cântăresc, în medie, 1,38 kg. În total, Moşul are de livrat daruri cu fabuloasa greutate de peste un milion de tone. Asta dacă trece peste micile greşeli şi socoteşte că toţi copiii au fost cuminţi.

Ca să poată duce enorma încărcătură, plus greutatea proprie şi a saniei zburătoare, Moş Crăciun are nevoie  de 6,76 milioane de reni. Asta fiindcă un ren poate să tragă o greutate de maximum 150 de kg. Dar, având în vedere că personajul cu plete şi barbă albe ca zăpada are puteri magice, sarcina de a-i face pe toţi copiii fericiţi nu i se pare prea dificilă.

Renii săi, Rudolph, Comet, Blitzen şi toţi ceilalţi, abia aşteaptă să pornească la drum în noaptea de 24 decembrie. De precizat că există 2,1 miliarde de copii cu vârsta sub 18 ani, însă numai 35% dintre ei serbează Crăciunul, adică naşterea lui Iisus Hristos, în ziua de 25 decembrie. Ceilalţi provin din familii care au alte religii. Moş Crăciun vizitează în jur de 301 milioane de case de pe planetă pentru a duce daruri la 735 de milioane de copii. Bătrânelul e întotdeauna bun şi îi iartă chiar şi pe cei mai năzdrăvani puşti. Dat fiind că are de vizitat atât de multe case, iar între case există, în medie, o distanţă de 220 de metri, Moşul nu poate zăbovi la fiecare casă mai mult de 0.37 milisecunde.

cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
cub camelia șucu (1) png
cub emma corrin png
Kirstie Alley jpg
profimedia 0742415693 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
seceta
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg
elena si nicolae ceausescu jpg
Stamford Santa Fun Run strânge bani pentru cauze nobile jpg
romania spatiul schengen parlamentul european jpeg
Importăm petrol din alte țări jpg