Motivul bizar pentru care Regina a fost auzită bârfind oficiali ai Chinei


    Regina nu a avut lucruri bune de spus despre oficialii chineziFoto: Getty
Regina nu a avut lucruri bune de spus despre oficialii chineziFoto: Getty

Regina Elisabeta a Marii Britanii a fost auzită spunând că oficialii chinezi au fost „foarte nepoliticoși”, în timpul unei petreceri care a avut loc în grădina de la Buckhingham Palace, în Londra. Aceasta a fost filmată de cemeramanul regal, iar motivul pentru care a putut fi auzită această conversație este unul extrem de neobișnuit.

Se pare că reacțiile Reginei au putut fi auzite atât de bine datorită umbrelei de plastic pe care o avea în mână, potrivit cotidianului britanic Mirror. Cameramanul Patrick Wilkinson a folosit un microfon obișnuit, dar sunetul a fost propagat de umbrela de pastic a Reginei Elisabeta a II-a. Cameramanul se afla la doar câțiva metri de aceasta. Specialiștii susțin că dacă umbrela ar fi fost făcută din bumbac sau din pânză, sunetul nu s-ar fi auzit atât de clar ca în cazul de față.

Regina a fost auzitâ spunând că oficialii președintelui Chinez Xi au fost „foarte nepoliticoși cu ambasadorul britanic din China”, Barbara Woowdard. De asemenea, potrivit BBC, această informație a fost cenzurată în China. Controversele vin la scurt timp după ce o convorbire între ea și David Cameron a făcut vâlvă. Cei doi au fost auziți spunând că Nigeria și Afganistan sunt cele mai corupte state din lume.

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg