Motivul impresionant pentru care o b─âtr├ón─â a mers la poli╚Ťie

image
Poza ├«n care b─âtr├óna a ├«mbr─â╚Ťi╚Öat un poli╚Ťist a primit peste 5.800 de aprecieri de la admiratorii din ├«ntreaga lumefoto: huffingtonpost.co.uk

O femeie ├«n v├órst─â de 83 de ani, pe nume Mary, i-a emo╚Ťionat profund pe poli╚Ťi╚Ötii de la o sec╚Ťie de poli╚Ťie din Colorado. Femeia nu s-a prezentat la sec╚Ťie ca s─â le cear─â ajutor poli╚Ťi╚Ötilor, ci pentru c─â sim╚Ťea nevoia s─â primeasc─â o ├«mbr─â╚Ťi╚Öare.

Poli╚Ťi╚Ötii de la Arvada Police Station au fost de-a dreptul ╚Öoca╚Ťi de gestul femeii. Ei se a╚Öteptau ca femeia s─â se prezinte la ei cu o problem─â, nicidecum s─â le cear─â o ├«mbr─â╚Ťi╚Öare. Poli╚Ťistul care a primit ├«mbr─â╚Ťi╚Öarea a fost at├ót de atins, ├«nc├ót a cerut s─â i se fac─â poze pentru a ├«mp─ârt─â╚Öi lumii ├«ntregi ├«nt├ómplarea sa. 

Unul dintre ofi╚Ťeri, pe nume McGranahan, a m─ârturisit c─â momentul i-a emo╚Ťionat profund pe cei care au fost de fa╚Ť─â. ÔÇ×To╚Ťi s-au oprit z├ómbind ╚Öi au ├«nceput s─â aplaude c├ónd au v─âzut b─âtr├óna care ├«mbr─â╚Ťi╚Öa unul dintre ofi╚Ťerii de la sec╚Ťia de poli╚Ťie ArvadaÔÇŁ, m─ârturise╚Öte ofi╚Ťerul.

Conform kdvr.com Mary ╚Öi so╚Ťul ei obi╚Önuiau s─â-╚Öi arate respectul pentru cadrele din poli╚Ťie. Cu c├ó╚Ťiva ani ├«n urm─â ace╚Ötia au trimis cadouri la mai mul╚Ťi ofi╚Ťeri din poli╚Ťie, cu ocazia s─ârb─âtorii de Cr─âciun.

ÔÇ×Ea a spus c─â se g├ónde╚Öte ├«n fiecare zi la misiunile poli╚Ťi╚Ötilor ╚Öi c─â se roag─â ├«n fiecare zi pentru ei. B─âtr├óna a mai spus c─â apreciaz─â foarte mult efortul lorÔÇŁ, a mai povestit ofi╚Ťerul McGranahan pentru huffingtonpost.co.uk

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image png
litoral romania jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
google chrome browser jpeg
alcool organism jpg
image png
ucraineanca png
FotoJet jpg