Motivul pentru care o tânără a refuzat să plătească la casele self-pay într-un supermarket. Cum au reacționat internauții

O tânără aflată într-un magazin Walmart, numită Grace, a refuzat să plătească la casele de marcat self-pay, cu toate că dorea să cumpere doar un pachet de gumă de mestecat. Un alt client a filmat-o şi a publicat videoclipul pe platforma de socializare TikTok, unde a dat naştere unei dezbateri ample între internauți.

O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay / foto: Pexels
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay / foto: Pexels

Grace, care se afla la „cumpărături” într-un magazin Walmart, a reușit să dea naştere unei dezbateri ample pe internet. Cu toate că avea în coș doar un pachet de gumă de mestecat, tânăra a refuzat să plătească la casele de marcat self-pay. Un alt client a filmat-o şi a publicat videoclipul pe TikTok. De asemenea, în filmuleț, Grace şi-a motivat gestul spunând că opţiunea de a-şi scana singură cumpărăturile „este un hoţ de joburi".

De altfel, compania care administrează lanțul de supermarketuri Walmart a anunțat, în urmă cu doar câteva zile, că va elimina aparatele de self-pay din unele dintre magazinele sale. În 2010, Walmart a început să implementeze sistemul, iar până în 2013 instalase în magazinele sale peste 1.800 de aparate, relatează tabloidul britanic DailyMail. Cu toate acestea, costurile mari și nivelul ridicat al furturilor din magazine au determinat compania să se gândească mai bine.

„În calitate de casier, vă rugăm să mergeți la casa de marcat self-pay”

Internauții au avut păreri împărţite pe rețelele de socializare. Unii au susținut că este cazul să avem din nou casieri în magazine, alții care sunt, la rândul lor, casieri, au spus că este mult mai convenabil că clienții să folosească această metodă, mai ales când este aglomerat:

„Să aducem înapoi casierii din magazine! Nu unul sau doi. Vreau să spun că toate locurile de muncă trebuie ocupate din nou”, „Am stat la coadă o dată pentru 3 produse şi casiera mi-a spus ca data viitoare să folosesc aparatul de self-pay”, „Chiar nu vrem să vorbim cu clienții. Cu stimă, un alt angajat în domeniu”, „Ca fost manager de retail, pot spune că nu ia locuri de muncă, ci accelerează procesul pentru oamenii cu câteva articole”,

„Toți cei care spun acest lucru nu au lucrat niciodată într-un magazin alimentar”, „În calitate de casier, vă rugăm să mergeți la casa de marcat self-pay. Tipul din spatele tău cu 50+ articole va avea o stare agitată când v ajunge la mine”, „Folosesc întotdeauna self-pay pentru că durează semnicativ mai puțin”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net