Nevasta trebuie să plătească orgia la bordel, în valoare de 79.000 $

image
Clanul Kardashian, avere de 100 de milioane $Foto: Guliver / Splashnews

10 octombrie 2015. Supărat că soţia nu-l mai vrea, baschetbalistul Lamar Odom (35 de ani) ajunge la bordelul lui Dennis Hof. Începe o orgie cu două prostituate. Nota de plată: 79.000 $. Trei zile mai târziu se afla în comă la spital.

14 octombrie. Fostul baschetbalist de la Los Angeles Clippers, Lamar Odom (35 de ani), e găsit inconştient, cu spume la gură, în camera de hotel, de cele două prostituate pe care le închiriase cu 19.000 de dolari fiecare.

image
Monica Monroe (27 de ani) s-a plâns că nu a fost plătită de Lamar

Ryder Cherry (25 de ani) şi Monica Monroe (27 de ani) sună la Urgenţe şi încearcă să îl readucă în simţiri.

image
Nici Ryder Cherry (25 de ani) nu şi-a primit cei 19.000 de dolari pentru prestaţie

Uriaşul de 2,08 metri şi 104 kilograme intrase deja în comă, după ce a făcut sex de 10 ori cu patru fete, s-a îndopat cu Viagra obţinută din plante şi a tras pe nas multă cocaină. Noaptea de joi spre vineri a fost deosebit de critică. La căpătâiul lui a sosit soţia, care în 2013 intentase divorţ. Khloe Kardashian, sora mai mică a celebrei Kim Kardashian, cunoscută pentru posteriorul ei faimos, a decis să se separe de Lamar după patru ani de mariaj din cauza exceselor lui cu drogurile. Însă, până recent, divorţul nu a fost încheiat. La 21 octombrie, Khloe retrage cererea de divorţ şi anunţă că s-a împăcat cu Lamar, care după ce şi-a revenit din comă a aflat şocat că are nevoie disperată de un transplant de rinichi, pentru că intoxicaţia de la bordel i-a distrus organele interne.

Când a auzit că cele două fete ale lui nu şi-au încasat banii pentru că l-au satisfăcut pe baschetbalistul narcoman, patronul bordelului, Dennis Hof, a luat foc. “Cecurile cu care a plătit Lamar au fost anulate. Am dat-o în judecată pe Khloe să plătească ea. I-am trimis deja factura de 78.739 de dolari, plus taxe, la biroul ei din Los Angeles. Să plătească nevasta pentru orgiile soţului”, a a tunat Hof, pentru New York Post.

image
Patronul bordelului, Dennis Hof, nu acceptă ca vreuna dintre cele 150 de fete care lucrează pentru el să facă sex gratis

Click! spune

Khloe Kardashian (31 de ani) este sora cea mai mică a lui Kim Kardashian. Ea a devenit celebră datorită reality show-ului “Keep up with the Kardashians”, care e difuzat de postul tv E!Entertainment. În 2009 s-a măritat cu Lamar Odom. În 2013 cere divorţul şi e văzută cu mai mulţi bărbaţi din showbiz, dar susţine că nu are o relaţie cu vreunul. Averea totală a clanului Kardashian e evaluată la peste 100 de milioane de dolari.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
cub arsinel fii png
balena cu cocoasa islanda foto shutterstock
Marina Ovsianikova
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg