Noi dezv─âluiri despre mariajul Prin╚Ťesei Diana: ÔÇ×Charles nu i-a d─âruit niciodat─â o floareÔÇŁ

1 mai 2017
simeon stalpnicul png
Fostul designer regal a observat c─â Prin╚Ťul Charles nu-i d─âruia nici m─âcar o floare so╚Ťiei saleFoto: Getty

Fostul designer al Familiei Regale britanice, Paul Costelloe (71 de ani) a d─âcut noi dezv─âluiri despre mariajul nefericit al Prin╚Ťesei Diana cu Prin╚Ťul Charles. Designerul a petrecut mult timp cu celebrul cuplu al anilor 1980 ╚Öi a observat multe inadverten╚Ťe ├«ntre ei.

Paul Costelloe a lucrat pentru cuplul regal timp de 15 ani, până la moartea Dianei, în 1997. El și-o amintește cât era de încântată atunci când îi aduce, din respect, buchete cu flori la Palatul Kensington, de câte ori îi vizita, precizează Daily Mail.

Designerul a declarat c─â Prin╚Ťul Charles, ├«n ciuda pasiunii sale pentru gr─âdin─ârit, nu i-a oferit niciodat─â so╚Ťiei sale o floare. Era, de asemenea, foarte reticent c├ónd venea vorba s─â pl─âteasc─â pentru rochiile Prin╚Ťesei Diana. Designerul, originar din Dublin, este cel care a creat celebra uniform─â pentru ├«nso╚Ťitorii de zbor a British Airways, ├«n 1992, dar a m─ârturisit c─â lucr─ârile cele mai bune le-a realizat pentru Diana.

Paul Costelloe a mai criticat ╚Öi al╚Ťi membri ai Casei Regale, inclusiv Kate Middleton, despre care a spus c─â ÔÇ×nu este la fel de individualizat─â ca Prin╚Ťesa Diana. Nu ofer─â acela╚Öi entuziasm, imprevizibilitate ╚Öi bulnerabilitate, a╚Öa cum f─âcea Prin╚Ťesa Diana.ÔÇŁ

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
image
alina puscas png
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg