Noi tensiuni în Casa Regală a Marii Britanii! Archie și Lilibet, copiii lui Harry, nu vor fi invitați la încoronare

#Casa Regală a Marii Britanii

Deși prințul Harry (38 de ani) și soția sa, Meghan Markle (41 de ani), au fost invitați la încoronare, copiii acestora sunt considerați prea mici pentru a putea participa. Nepoții Reginei Consoartă Camilla, însă, nu numai că vor participa, dar vor avea și îndatoriri oficiale. Membrii familiei regale întorc spatele ducilor de Sussex în urma recentei campanii de denigrare pe care aceștia au dus-o contra propriilor rude.

Copiii ducilor de Sussex nu vor fi invitați la încoronarea Regelui Charles al III-lea (Foto: Arhiva)
Copiii ducilor de Sussex nu vor fi invitați la încoronarea Regelui Charles al III-lea (Foto: Arhiva)

Eveniment istoric și prilej de bucurie pentru toți cei implicați, se pare că această celebrare este umbrită, în cazul ducilor de Sussex, Harry și Meghan, ai căror copiii nu au fost invitați la ceremonie, relatează tabloidul britanic Daily Mail.

Se pare că aceștia sunt considerați prea mici pentru a putea participa la încoronarea de la Westminster Abbey, Archie împlinind patru ani în aceeași zi, iar Lilibet având doar un anișor. Deși vârsta acestora ar putea fi un motiv rezonabil pentru a nu fi invitați, faptul că această decizie a fost luată fără a se ține cont și de părerea părinților sporește tensiunea și atmosfera de animozitate de la palat.

Prințul George va primi îndatoriri oficiale, la încoronarea Regelui Charles al III-lea

Prințul George și prințesa Charlotte vor fi prezenți la încoronare (Foto: GettyImages)
Prințul George și prințesa Charlotte vor fi prezenți la încoronare (Foto: GettyImages)

În prezent, se așteaptă participarea prințului George, în vârstă de nouă ani, și a surorii sale, prințesa Charlotte, care va împlini opt ani chiar înainte de ceremonie. Interesul pentru micuțul prinț George este cu atât mai mare, întrucât se preconizează că va primi îndatoriri oficiale cu acest prilej.

William și Kate încă nu s-au hotărât dacă să îl aducă sau nu pe Prințul Louis, care va împlini cinci ani în aprilie. Cel mai probabil, însă, acesta va participa, potrivit publicației Sunday Telegraph.

Părerea generală a celor de la palat este că nepoții Reginei Consoartă Camilla vor avea roluri active și îndatoriri oficiale, la încoronarea bunicii și a bunicului lor vitreg.

Tom Parker Bowles, fiul Camillei, are doi copii, de 15 și 13 ani, iar Laura Lopes, fiica acesteia, are gemeni cu vârsta de 13 ani. Se pare că Regina speră că aceștia vor ține baldachinul deasupra ei în timpul ungerii cu mir, momentul cel mai important al ceremoniei.

Aceste aranjamente, însă, nu sunt agreate de toți participanții, o sursă de la Palatul Buckingham a declarat publicației The Sunday Times că ar fi ,,total nepotrivit" să se discute despre roluri pentru nepoții reginei consoartă, dar nu și pentru cei ai soțului ei.

În timp ce toate gândurile sunt focalizate pe modul în care fiecare va fi parte activă la ceremonie, Harry și Meghan nu au fost nici măcar invitați la apariția oficială la balcon. Au existat chiar discuții dacă aceștia vor lua parte la alte evenimente din cadrul festivităților. Mulți membri ai familiei nu doresc să fie asociați și nici să mai socializeze cu aceștia. Un apropiat al familiei mărturisea că vor ignorați de foarte multe rude. Cineva spunându-i clar că speră ,,să fie așezați la capătul lumii”, la încoronare.

Această atitudine ostilă a fost prilejuită și alimentată de numeroasele declarații nepotrivite și ofensatoare ale Prințului Harry, susținut de soția sa, Meghan.

Ducele și ducesa de Sussex au dus o campanie împotriva propriei familii, într-o serie de interviuri în mass-media, după ce au renunțat la îndatoririle regale în urmă cu trei ani. Într-un interviu televizat, cu psihoterapeutul Gabor Mate, Prințul Harry a afirmat că a ,,învățat un nou limbaj de terapie”, dar a constatat că familia sa ,,nu vorbea această limbă".

Cu toate acestea, Harry și Meghan sunt așteptați la ceremonie și se fac pregătiri pentru primirea acestora. Pe parcursul vizitei, cuplul va rămâne la Frogmore Cottage, fosta lor reședință.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net