Nu îţi vine să crezi ce sport îi place Prinţesei Charlotte! Şi are doar doi anişori

simeon stalpnicul png
Prinţesa Charlotte şi-a convins mama să îi angajeze profesor de sport

Prinţesa Charlotte nu vorbeşte încă bine de tot, dar are profesor de sport. Mama ei, Kate Middleton, ducesa de Cambridge, i-a descoperit pasiunea şi avut grijă să îi asigure tot necesarul pentru a-şi consuma energia pe proprietatea de la Palatul Kensington, din Londra.

Prinţesa Chatlotte „s-a născut să joace tenis”, susţine mama ei. Micuţa nu are încă vârsta necesară pentru a se înscrie la un club privat de tenis, însă mama ei a găsit soluţia ideal: i-a angajat profesor. Din când în când mai ajunge la şi la un club privat împreun cu mama ei şi cât Kate Middleton se antrenează, micuţa prinţesă bate mingea la perete cu o rachetă mică. Conform „The Sun”, micuţa este o jucătoare redutabilă pentru vârsta ei, chiar dacă momentan nu are adversar. De obicei, copii sunt primiţi la cursuri de tenis de la vârsta de minimum patru ani, însă în cazul familiei regale se poate face o excepţie.

simeon stalpnicul png
Kate Middleton i-a insuflat dragostea pentru tenis, luând-o cu ea la antrenamente

„Nu va împlini trei ani decât abia în luna mai, dar părinţii ei sunt convinşi că eate deosebit de talentată. Se mişcă extrem de natural pe teren de tenis”, a declarat o sursă ăentru tabloidul britanic. Clubul de tenis unde se antrenează micuţa este Hurlingham şi e frecventat doar de lumea bună. Ciudat este faptul că nici ea şi nici mama ei nu sunt membri cotizanţi ai clubului, dar sunt văzute adesea pe aici. Hurlingham Club are cei mai buni antrenori din Marea Britanie şi este unul dintre preferatele lui Andy Murray. Kate Middleton a prins plăcerea pentru sportul alb de la Regină, care patronează Asociaţia Londoneză de Tenis. Kate Middleton a fost văzută de mai multe ori la National Tennis Centra din Londra în timp ce se antrena pe gazon. După ce a rămas gravidă cu cel de al treilea copil, Kate a mai rărit antrenamentele din cauza greţurilor din fiecare dimineaţă.

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
2 alexandru arsinel jpg jpeg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
Alexandru Arșinel alături de cei doi băieți ai săi
Refufiati ucraineni FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
sorin cimpeanu campeanu
Radu Mirică s-a sinucis
elevi scoala inquam jpeg
BeFunky collage (13) jpg
cub regina elisabeta doliu (1) png