Nu uită și nu iartă! Cum i-a dat Melania peste nas lui Trump, la întâlnirea cu Macron

simeon stalpnicul png
Melania Trump și-a smucit mâna, atunci când soțul ei a încercat să o cuprindă Foto: Captură DailyMail

În cadrul vizitei din SUA, de marți, a președintelui Franței, Emmanuel Macron, și a soției sale, Brigitte, în timpul pozelor oficiale pe care aceștia le-au făcut alături de Donald Trump și Prima Doamnă a Americii, filmările de la eveniment au dezvăluit că relația cuplului prezidențial american trece din nou prin momente de tensiune.

Cuplul prezidențial format din președintele SUA, Donald Trump, și Prima Doamnă, Melania, este aparent, din nou în conflict. Se pare că cei doi încă nu au trecut peste neînțelegerile cu care s-au confruntat de-a lungul timpului, din cauza scandalului în care Trump a fost implicat, alături de o starletă porno. Se vehiculează că președintele Americii ar fi întreținut relații sexuale cu Stormy Daniels, cunoscută pentru cariera sa în domeniul filmelor pentru adulți, iar Melania nu uită și nu iartă! Pe fondul acestor probleme, aceștia au mai avut parte de momente ciudate imortalizate în poze sau filmări oficiale, în care cei doi nu-și vorbeau, sau nu se priveau. Melania a și lipsit de la anumite evenimente oficiale recente, preferând să nu se mai afișeze alături de soțul ei, în momentul în care scandalul a luat amploare.

În timp ce se oficia vizita președintelui Franței în SUA, Melania și Trump păreau să aibă un moment tensionat chiar în fața camerelor de luat vederi. Prima Doamnă a evitat să-l ia pe soțul ei de mână, acesta reușind să o înduplece pe aceasta într-un final, abia după câteva încercări. 

Din imagini se poate observa cum Melania încearcă să se smucească din mâna soțului ei și dorește să-și depărteze și corpul de acesta, în timp ce președintele insistă să-i cuprindă mâna, asemenea cuplului prezidențial francez. Prima Doamnă cedează într-un final și acceptă ulterior gestul tandru, care bineînțeles a reprezentat pentru aceasta doar o formalitate. Primele sale gesturi de retragere trădează relația tensionată pe care cei doi o au, chiar dacă după aceea, pentru protejarea imaginii amândurora, Melania s-a lăsat înduplecată. 

Cele două cupluri prezidențiale au trebuit să pozeze formal în cadrul evenimentului, adoptând poziția de „drepți”, cu mânile pe lângă corp. Imediat cum „ședința foto” a luat sfârșit însă, Melania a revenit la sentimentele sale anterioare și s-a desprins din mâna lui Trump, rămânând chiar în urma acestuia, în timp ce se deplasau către evenimentele organizate în cinstea președintelui francez. 

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gigi becali jpg
image png
ana barnoschi4 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laceanu 1 415551511 jpeg
calendar ortodox 2021 25 iunie sfanta mare mucenita fevronia png
image png
simona halep bucurie jpg
ips teodosie jpg
foto1 front spion profimedia jpg