Nu uită și nu iartă! Cum i-a dat Melania peste nas lui Trump, la întâlnirea cu Macron

simeon stalpnicul png
Melania Trump ╚Öi-a smucit m├óna, atunci c├ónd so╚Ťul ei a ├«ncercat s─â o cuprind─â Foto: Captur─â DailyMail

├Än cadrul vizitei din SUA, de mar╚Ťi, a pre╚Öedintelui Fran╚Ťei, Emmanuel Macron, ╚Öi a so╚Ťiei sale, Brigitte, ├«n timpul pozelor oficiale pe care ace╚Ötia le-au f─âcut al─âturi de Donald Trump ╚Öi Prima Doamn─â a Americii, film─ârile de la eveniment au dezv─âluit c─â rela╚Ťia cuplului preziden╚Ťial american trece din nou prin momente de tensiune.

Cuplul preziden╚Ťial format din pre╚Öedintele SUA, Donald Trump, ╚Öi Prima Doamn─â, Melania, este aparent, din nou ├«n conflict. Se pare c─â cei doi ├«nc─â nu au trecut peste ne├«n╚Ťelegerile cu care s-au confruntat de-a lungul timpului, din cauza scandalului ├«n care Trump a fost implicat, al─âturi de o starlet─â porno. Se vehiculeaz─â c─â pre╚Öedintele Americii ar fi ├«ntre╚Ťinut rela╚Ťii sexuale cu Stormy Daniels, cunoscut─â pentru cariera sa ├«n domeniul filmelor pentru adul╚Ťi, iar Melania nu uit─â ╚Öi nu iart─â! Pe fondul acestor probleme, ace╚Ötia au mai avut parte de momente ciudate imortalizate ├«n poze sau film─âri oficiale, ├«n care cei doi nu-╚Öi vorbeau, sau nu se priveau. Melania a ╚Öi lipsit de la anumite evenimente oficiale recente, prefer├ónd s─â nu se mai afi╚Öeze al─âturi de so╚Ťul ei, ├«n momentul ├«n care scandalul a luat amploare.

├Än timp ce se oficia vizita pre╚Öedintelui Fran╚Ťei ├«n SUA, Melania ╚Öi Trump p─âreau s─â aib─â un moment tensionat chiar ├«n fa╚Ťa camerelor de luat vederi. Prima Doamn─â a evitat s─â-l ia pe so╚Ťul ei de m├ón─â, acesta reu╚Öind s─â o ├«nduplece pe aceasta ├«ntr-un final, abia dup─â c├óteva ├«ncerc─âri. 

Din imagini se poate observa cum Melania ├«ncearc─â s─â se smuceasc─â din m├óna so╚Ťului ei ╚Öi dore╚Öte s─â-╚Öi dep─ârteze ╚Öi corpul de acesta, ├«n timp ce pre╚Öedintele insist─â s─â-i cuprind─â m├óna, asemenea cuplului preziden╚Ťial francez. Prima Doamn─â cedeaz─â ├«ntr-un final ╚Öi accept─â ulterior gestul tandru, care bine├«n╚Ťeles a reprezentat pentru aceasta doar o formalitate. Primele sale gesturi de retragere tr─âdeaz─â rela╚Ťia tensionat─â pe care cei doi o au, chiar dac─â dup─â aceea, pentru protejarea imaginii am├óndurora, Melania s-a l─âsat ├«nduplecat─â. 

Cele dou─â cupluri preziden╚Ťiale au trebuit s─â pozeze formal ├«n cadrul evenimentului, adopt├ónd pozi╚Ťia de ÔÇ×drep╚ŤiÔÇŁ, cu m├ónile pe l├óng─â corp. Imediat cum ÔÇ×╚Öedin╚Ťa fotoÔÇŁ a luat sf├ór╚Öit ├«ns─â, Melania a revenit la sentimentele sale anterioare ╚Öi s-a desprins din m├óna lui Trump, r─âm├ón├ónd chiar ├«n urma acestuia, ├«n timp ce se deplasau c─âtre evenimentele organizate ├«n cinstea pre╚Öedintelui francez. 

george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg
iPhone App Store piata de aplicatii Apple FOTO Shutterstock
colaj kate middleton jpg