Nunta regală în Iordania. S-a căsătorit prințesa Iman, iar rochia ei de mireasă a fost fabuloasă

Ultima actualizare:

Nunta la palat în Iordania. Prințesa Iman, fiica reginei Rania și a regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei s-a căsătorit. Evenimentul a fost organizat ca pentru o familie regală, scrie Today, iar evenimentul a ținut prima pagină a marilor publicații din toată lumea. Regina Rania a împărtășit pe rețelele sociale momente de la pregătirea nunții și din timpul evenimentului.

image

Prințesa Iman al Iordaniei fiica în vârstă de 26 de ani a reginei Rania și a regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei s-a căsătorit cu omul de afaceri în vârstă de 28 de ani, pe 12 martie, la Amman, în Iordania.

Mireasa a purtat o rochie uimitoare, de culoare albă, cu mâneci lungi, brodată manual și completată discret cu dantelă la decolteu și la capătul mânecilor. Părul ei prins ușor la spate dar extrem de elegant îi scotea în evidență tiara și voalul lung.

Mirele, Jameel Alexander Thermiotis, un om de afaceri grec a fost și el extrem de elegant. A purtat un costum din trei piese, pe care l-a completat cu o cravată neagră și o batistă gri care se potrivea perfect cu vesta lui.

Prințesa Iman a fost adusă la braț de fratele ei, prințul moștenitor Hussein, în vârstă de 28 de ani.

Mireasa a fost adusă în fața tatălui. Regele Iordaniei și-a îmbrățișat fata extrem de emoționat.

După acest moment, Iman și Jameel Alexander au făcut schimb de jurăminte.

„Iman, mă rog ca următorul capitol din viața ta să-ți aducă la fel de multă bucurie, dragoste și râsete pe cât ne-ai adus nouă de-a lungul anilor. Felicitări mirilor!” a scris pe Instagram regina Rania pe Instagram.

Regina a mai postat câteva fotografii ale nunții, inclusiv o fotografie de familie.

Regele a purtat un costum bleumarin cu cravată mov pentru ocazie specială, în timp ce regina Rania a arătat minunat într-o rochie mov deschis.

Regele și regina sunt, de asemenea, părinții prințesei Salma, în vârstă de 22 de ani, și ai prințului Hashem, în vârstă de 18 ani.

Mama miresei a prezentat fanilor pe rețelele sociale momentele emoționante din timpul evenimentului care a avut loc pe 12 martie, la Amman. 

image
image
image
image
image
image
man 2563426 960 720 jpg
The Holme Wikipedia jpg
simona plange jpg
pexels photo 4178738 jpg
ninsoare bucuresti jpeg
pahar cu apa jpg