O companie aeriană rezervă de acum locuri speciale în avion doar pentru femei

Ultima actualizare:

    Cu această companie aeriană, femeile care călătoresc singure vor putea să stea pe locuri rezervate doar lorFoto: Getty
Cu această companie aeriană, femeile care călătoresc singure vor putea să stea pe locuri rezervate doar lorFoto: Getty

Ultimul lucru pe care l-ai vrea în timpul zborului este să te simți neconfortabil sau nesigur atunci când ai vrea să tragi un pui de somn dacă ai o călătorie mai lungă. Reprezentanții unei companii aeriene s-au gândit că ar fi mai bine dacă ar rezerva niște locuri speciale doar pentru femei în cabină.

Este vorba de compania Air India, care s-a confruntat anul trecut  cu un caz inedit, chiar înainte de Crăciun, când o femeie a fost agresată sexual de către un bărbat care se afla lângă ea, precizează Daily Star.

Femeia a fost agresată de un bărbat american în timp ce zburau de la Mumbai, la Newark. Potrivit informațiilor oferite de Reuters, femeia a adormit în timpul călătoriei, iar când s-a trezit, a observat că pătura de pe ea era dată la o parte. După ce a pus-o la loc și a încercat să adoarmă din nou, a observat că bărbatul care stătea lângă ea și-a strecurat mâna sub tricoul ei.

Din această cauză, Air India a hotărât ca de acum să rezerve șase locuri doar pentru femeile care călătoresc singure. Orice doamnă sau domnișoară care dorește să călătorească singure, vor putea să aleagă, în măsura disponibilității, un loc unde posibilitatea de a fi deranjată sau agresată va scădea. În plus, pasagerele nu vor trebui să plătească niciun ban în plus pentru un astfel de loc în avion.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net