O femeie a murit strivită de un brad, la târgul de Crăciun din Belgia! Detalii șocante

Tragedie la târgul de Crăciun din Belgia! O femeie în vârstă de 63 de ani și alte două persoane au fost strivite de un brad de Crăciun uriaș, înalt de 20 de metri, care s-a prăbușit peste ele, joi, din cauza vântului puternic. Femeia de 63 de ani și-a pierdut viața, potrivit Reuters.

Brad de crăciun
Bradul de 20 m a căzut pe trei femei (Foto: Freepik)

Momentul tragic a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Incidnetul a avut loc în târgul de Crăciun din orașul Oudenaarde, situat la aproximativ 50 de kilometri vest de Bruxelles. Coniferul, amplasat în mijlocul târgului de Crăciun, nu a rezistat rafalei puternice de vânt, iar urmările au fost devastatoare. Bradul a căzut peste cele trei persoane, iar una dintre ele a decedat ulterior la spital, din cauza rănilor grave suferite.

La început, s-a vorbit despre faptul că bradul nu ar fi fost fixat corespunzător, dar presa locală a relatat declarațiile primarului din Oudenaarde, Marnic De Meulemeester, care a explicat că ploile abundente și rafalele de vânt puternice au dus la prăbușirea copacului.

Autoritățile locale au izolat zona și au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale tragediei. Conform postului de televiziune VRT, un martor ocular a declarat că aproximativ 20 de oameni au intervenit imediat după incident și au reușit să elibereze două dintre victime. Cea de-a treia persoană a fost scoasă ulterior de echipele de urgență, chemate la fața locului. Această tragedie a îndoliat întreaga țară. Astfel de evenimente tragice reamintesc importanța siguranței și a măsurilor de precauție în organizarea și amplasarea atracțiilor de sărbători. Multe persoane și-au exprimat șocul pe rețelele sociale, spunând că această tragedie putea fi evitată.

Vestul Belgiei, lovit de furtuna Pia

Un purtător de cuvânt al procurorului provinciei Oost-Vlaanderen a declarat că victima este o femeie de 63 de ani din Oudenaarde, fără să îi facă public numele. Două femei din același oraș au fost rănite ușor în incident: „Ne vom concentra să aflăm dacă bradul a fost asigurat corespunzător și se va analiza și impactul vremii”. Furtuna Pia, care a perturbat joi traficul în Regatul Unit și Țările de Jos, a lovit și vestul Belgiei, unde serviciul meteorologic a emis o avertizare cod galben pentru zonele de coastă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net