FOTO O româncă se pregătește să devină primar în Las Vegas. Cine este Irina Hansen

Ultima actualizare:

Irina Hensen s-a născut în România. A părăsit meleagurile natale pentru America, iar acolo românca a cunoscut succesul în tot ce a făcut. Are 45 de ani și de 25 de ani trăiește în Las Vegas. Irina Hansen se pregătește acum să devină primar. Și-a depus candidatura în luna septembrie și are de confruntat patru contracandidați. Toate femei. Motto-ul ei de campanie este: „Dacă ei nu o vor face, eu o voi face!”

De ce a plecat din România

Irina Hansen și-a anunțat, pe 21 septembrie, candidatura pentru funcția de primar, în cadrul unui eveniment de campanie la Henderson, anunță KTVN Las Vegas. Actualul primar, Carol Goodman, a anunțat la rândul său că nu va mai candida pentru un nou mandat.

image

Irina este născută în România, în 1978. Într-un comunicat de presă ea spune că a emigrat în America pentru a „scăpa de domnia opresivă a unui dictator comunist".

image

Ea trăiește în Las Vegas încă din 1998, iar din 2005 a intrat în afacerile imobiliare. Românca este membru al Asociației Agenților Imobiliari din Las Vegas, Asociației Naționale a Agenților Imobiliari și a Consiliului Residential Real Estate, iar în urmă cu patru ani a înființat Prestige Salon and Spa.

Cum încearcă românca să câștige primăria Las Vegas

Irina Hansen se declară conservatoare, iar platforma ei evidențiază transparența și responsabilitatea față de cetăţeni. În plus, programul ei electoral promite o creștere economică durabilă, asigurarea siguranței orașului și găsirea unei soluții la criza de persoane fără adăpost.

Irina crede că, sub conducerea ei, va putea crea o creștere economică durabilă în Las Vegas și va restabili încrederea poporului în oficialii aleși”, se arată în comunicat.

S-a săturat de oameni care fac promisiuni goale pentru a fi aleși, ceea ce s-a transformat în inactivitate și mulțumire”.

Motto-ul ei de campanie este: „Dacă ei nu o vor face, eu o voi face!”

image

Românca se luptă pentru primăria Las Vegas cu alte patru femei puternice: consiliera Victoria Seaman, fosta congresmană a SUA Shelley Berkley, antreprenoarea și asistenta medicală Donna Miller și femeia de afaceri locală Tera Anderson.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net