Cine este românul care a câştigat America's Got Talent şi a luat 1.000.000 de dolari! L-a impresionat chiar și pe Simon Cowell

Adrian Stoica şi câinele său, Hurricane, au câştigat America's Got Talent, cel mai mare concurs de talente din lume. Românul a obținut premiul de un milion de dolari și șansa de a avea propriul spectacol în Las Vegas. Acesta a promis că va face primul musical din lume pentru căţei.

Juriul de la America's Got Talent Foto: NBC.com
Juriul de la America's Got Talent Foto: NBC.com

După ce Ana-Maria Mărgean a strălucit pe scenă, un alt concurent român a făcut senzație la America’s Got Talent. Este vorba despre Adrian Stoica, celebrul dresor de câini care a captivat publicul și juriul în sezonul 12 al emisiunii din România.

Ce moment au prezentat

În timpul prestației sale, Adrian a fost însoțit de câinele său, Hurricane. Momentul lor de pe scenă a fost o dedicație adusă lui Rory, un alt câine de-al său care, din păcate, nu mai este în viață. Dresorul și-a exprimat visul de a crea un musical alături de prietenul său canin.

În etapa finală, Stoica și câinele său, Hurricane, au prezentat un act despre o cină romantică. Câinele a interpretat rolul „ajutorului îndrăgostitului”, în timp ce Adrian Stoica s-a pregătit pentru o scenă de cină romantică fictivă cu Sofia Vergara.

„A fost ca şi cum câinele a jucat într-o piesă de teatru. Chiar noaptea trecută m-am uitat la Beverly Hills Chihuahua, iar Hurricane este mai bun decât orice câine din filmul ăla. Deci e clar că ar trebui să joace într-un film sau musical, pentru că e un star", a declarat Simon Cowell, scrie USA Today.

Cine este Adrian Stoica

Adrian Stoica s-a născut în Brașov, dar a trăit în Italia timp de mai mult de două decenii. El are o abilitate extraordinară de a comunica cu câinii și spune că este ca și cum ar purta o conversație cu un om.

Adrian a absolvit o școală de dresaj și este recunoscut la nivel național în Italia pentru sportul cu câini de tip „disc dog”. Pentru el, câinii sunt mai mult decât animale de companie; sunt colegi, familie și prieteni apropiați.

Adrian Stoica și câinele Hurricane Foto: Instagram
Adrian Stoica și câinele Hurricane Foto: Instagram

Adrian Stoica a participat la "Românii au talent"

„Suntem Adrian Stoica şi Hurricane, venim din Torino (Italia). Ea este căţeluşa mea de acasă, mai are încă opt fraţi şi surori”, a spus Adrian Stoica în prezentarea de la Românii au talent de anul trecut, scrie paginademedia.ro. „Mi se pare că ai punctat foarte bine toate abilităţile, şi ale tale, şi ale ei. Ai reuşit să faci spectacol în 3 minute, ceea ce este mare lucru”, a spus Andi Moisescu, în comentariile făcute după momentul lui Adrian Stoica şi Hurricane pe scena de la Românii au talent.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net