Panică la bordul vasului de croazieră! 332 de pasageri internaţi de urgenţă cu dureri de stomac

simeon stalpnicul png
Vasul Independence of the Seas a intrat în carantină

Şi-au stricat concediul din cauza unui virus gastrointestinal! 5.547 de pasageri s-au îmbarcat luni, 11 decembrie, din Port Everglades, Florida, la bordul vasului aparţinând Royal Caribbean. Călătoria avea să se transforme într-un coşmar, după mai puţin de cinci zile.

Sperau să aibă parte de cea mai frumoasă experienţă din viaţa lor la bordul vasului Independence of the Seas, aparţinând Royal Caribbean. Însă la patru ore după ce au ridicat ancora, peste 300 de pasageri au început să acuze dureri de burtă îngrozitoare. Croaziera a fost întreruptă între Labadee şi Jamaica după ce doctorii de la bord au pus diagnosticul: intoxicaţie cu Norovirus.

simeon stalpnicul png
332 de pasageri, itoxicaţi cu Norovisur

Sâmbătă, 16 decembrie, căpitanul vasului recunoscut că a dat ordin să oprească în primul port pentru a-i interna pe toţi cei 332 de pasageri, la scurt timp după ce a pornit în cursă. Iniţial, compania a declarat că ar fi fost vorba de 220 de pasageri intoxicaţi. Ulterior, vasul a intrat în proceduri de carantină şi dezinsecţie pentru a reduce riscul îmbolnăvirii şi altor pasageri. Toţi cei aflaţi la bord au declarat că întreaga călătorie a fost un coşmar de nedescris.

simeon stalpnicul png
Panică la bord din cauza simptomelor specifice toxiinfecţiei

„A fost îngrozitor! Ne-am speriat cu toţii când am văzut cât de mulţi oameni au ajuns la doctor în acelaşi timp, prezentând aceleaşi simptome: vomă, diareea şi dureri de burtă”, a declarat pentru NBC Tracy Torres, una dintre pasagere. Oamenii au plătit 300 de dolari pentru croaziera de cinci zile şi sperau să profite la maximum de vremea frumoasă şi serviciile de la bordul ambarcaţiunii. În prezent, vasul Independence of the Seas este reţinut la ţărm pentru a fi dezinfectat şi curăţat conform normelor sanitare internaţionale. Trebuie menţionat că până miercuri, toate medicamentele de la bord împotriva toxiinfecţiilor fuseseră epuizate.

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
2 alexandru arsinel jpg jpeg
cub casă stela popescu png
rafael nadal si sotia sa
cub regina elisabeta doliu (1) png
BeFunky collage (13) jpg
mama gemeni png
hipertensiune pexels com jpg
image
image
image
image
Radu Mirică s-a sinucis
elevi scoala inquam jpeg
BeFunky collage (13) jpg
cub regina elisabeta doliu (1) png
acoperamantul maicii domnului foto stefan cojocariu jpeg
arsenie boca icoana jpeg