Părinții bebelușului Charlie, despre ultimele clipe din viața lui: „S-a uitat la noi...”

Ultima actualizare:

    Părinții lui Charlie au povestit emoționați cum au decurs ultimele clipe din viața fiului lorFoto: Facebook
Părinții lui Charlie au povestit emoționați cum au decurs ultimele clipe din viața fiului lorFoto: Facebook

Părinții bebelușului Charlie Gard, care s-a stins din viață în urmă cu o săptămână, pe 28 iulie, au povestit cu durere în suflet cum au decurs ultimele minute din scurta viață a micuțului lor băiețel. A fost cel mai greu moment din viața lor să-și vadă unicul copil cum se stinge sub ochii lor.

Connie Yates și Chris Gard au avut șansa de a-i fi alături micuțului Charlie înainte să moară. Băiețelul a murit după doar 11 luni de la naștere, cu doar o săptămână înainte de ziua lui, când ar fi împlinit un an. A încetat din viață în jurul orei 3.12 (ora Marii Britanii), după ce fusese transferat într-o unitate medicală specială pentru cazuri ca ale lui Charlie, precizează The Mirror.

Cei doi părinți au povestit că erau prea îndurerați pentru a mai plânge sau a mai protesta față de situația nedreaptă în care s-a aflat fiul lor. Nu și-au spus niciun cuvânt cât timp au urmărit îndeaproape ambulanța care îl transporta pe bebeluș la centrul medical, un drum care a durat mai bine de 45 de minute.

Când au ajuns, connie și Chris l-au plimbat pe Charlie într-un cărucior pentru copii în părculețul din incinta spitalului. Când inevitabilul moment a venit, ambii părinți au izbucnit în lacrimi și au încercat să-i spună lui Charlie cât de mult îl iubesc. Au stat lângă el când a fost deconectat de la ventilatorul care l-a menținut în viață.

„Charlie a deschis ochii și s-a uitat la noi pentru ultima dată, apoi i-a închis și s-a stins. Am fost anunțați că va dura cinci sau șase minute până ce va muri, dar au fost 12 minute până când inima lui a încetat să mai bată. L-am ținut în brațe. A fost fantastic să-l văd fără acel ventilator”, a mărturisit mama băiețelului.

Charlie Gard s-a născut anul trecut, pe 4 august, dar a suferit de o tulburare mitocondrială (la nivelul celulelor) care i-a cauzat slăbirea țesuturilor musculare și leziuni pe creier. Micuțul nu a avut nicio șansă de supraviețuire, a fost doar o chestiune de timp până ce corpul său a cedat.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net