Poveste-șoc din bordelurile din Amsterdam: «Un client râdea în timp ce urina pe mine»

Ultima actualizare:

    “Red District” din Amsterdam, un loc al plăcerilor vizitat de turişti din toată EuropaFoto: Guliver/ GettyImages
“Red District” din Amsterdam, un loc al plăcerilor vizitat de turişti din toată EuropaFoto: Guliver/ GettyImages

Şi-a povestit drama în cotidianul britanic “Daily Mail”! Angelica, o româncă de 22 de ani, s-a transformat dintr-o tânără ambiţioasă şi deşteaptă într-o femeie traumatizată. Ea le-a povestit jurnaliştilor englezi cum a fost adusă de iubitul ei, la 17 ani, în Occident, cu promisiunea unui loc de muncă. Apoi a fost, pur şi simplu, vândută şi obligată să se prostitueze la Amsterdam.

Avea 17 ani şi i se părea că toată lumea e a ei! Iubitul Angelicăi a chemat-o la Londra, pentru un job bine plătit: hairstylist. Fata a povestit pentru publicaţia “Daily Mail” cum totul s-a transformat într-un coşmar. Iubitul ei a vândut-o unor proxeneţi, care au dus-o în faimosul Cartier Roşu din Amsterdam (Olanda), pentru a se prostitua. “Când am văzut toate bordelurile cu fete în vitrine, am început să plâng. Am plâns în hohote, fiindcă arătau groaznic şi mi-am dat seama că asta mă aştepta şi pe mine“, a mărturisit ea pentru “Daily Mail”. Traficanţii i-au spus că le datorează 27.000 de lire sterline, susţinând că ar fi suma pentru care familia ei a acceptat să tacă şi să nu-i declare dispariţia, minciună menită să o demoralizeze pe adolescentă. 

Câştigul zilnic de 350 de lire sterline (aproximativ 390 de euro) ajungea la proxenetul ei, care-i dădea doar 9 euro pentru mâncare. Clienţii bordelului plăteau în jur de 35 de lire (39 de euro) pentru sex normal. Proxenetul o viola şi o bătea în mod repetat, ba chiar a tăiat-o cu un cuţit pe faţă. 

Dintre clienţi, cei mai răi erau britanicii: “Mă tratau ca pe un gunoi. Unul chiar a urinat pe mine şi râdea în timp ce făcea asta. Mereu erau beţi. Îmi făceau foarte rău”,  şi-a amintit românca. Avea un program de 12 ore pe zi şi câteodată dormea chiar în bordel, în cazul în care vreun client solicita un serviciu sexual la prima oră a dimineţii. 

În cele din urmă, fata a reuşit să-i spună cuiva calvarul prin care trecea şi, după ce a fost alertată poliţia, a fost dusă la un adăpost din afara oraşului. Deşi a reuşit să scape, perioada de cinci ani în care a fost silită să se prostitueze a lăsat urme adânci. Angelica s-a ales cu o boală venerică şi a fost forţată să facă un avort. Familia n-a comunicat cu ea, crezând că a ales această viaţă de bunăvoie. În cele din urmă, Angelica s-a întors în România, la familie, şi încearcă să dea uitării trecutul. “Acum înţeleg că am fost traficată, atunci nici nu cunoşteam acest cuvânt. Problema e că, după ce am ajuns la bordel, toată lumea trecea pe lângă vitrina mea zâmbind şi făcându-mi cu mâna, inclusiv unii dintre poliţişti, pentru că totul era perfect legal”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net