Premierul britanic Boris Johnson, implicat într-un accident rutier. Șoferul a încercat să evite un protestatar

Ultima actualizare:

    Premierul britanic a fost și el bolnav de coronavirusFoto: Getty Images
Premierul britanic a fost și el bolnav de coronavirusFoto: Getty Images

În timp ce pleca din Parlament, Boris Johnson a fost implicat într-un accident rutier ușor, după ce mașina în care se afla a frânat brusc din cauza unui protestatar kurd care a apărut din senin în fața autoturismului.

După ce protestatarul a apărut în fața mașinii în care se afla premierul, șoferul a frânat brusc pentru a evita pietonul, iar vehiculul lui Boris Johnson a fost ciocnit din spate de autoturismul care îl escorta pe premierul britanic, notează BBC.

Boris Johnson nu a fost rănit, iar mașina în care se afla a plecat imediat de la locul incidentului. Autotursimul său, un Jaguar, a avut însă de suferit în urma impactului.

Cel care a provocat accidentul nu a fost rănit, dar a fost arestat, a anunțat presa britanică. Protestatarul manifestase în fața Parlamentului britanic împotriva atacului întreprins de Turcia asupra rebelilor kurzi, informează aceeași sursă.

Boris Johnson a devenit noul premier al Marii Britanii, după ce a fost ales lider al Partidului Conservator, cu 92.153 de voturi, învingându-l detașat pe rivalul rău, Jeremy Hunt, care a primit 46.656 de voturi.

Boris Johnson a fost ales de membrii Partidului Conservator cu 92.153 de voturi lider al formaţiunii, şi urmează să devină, astfel, premierul Marii Britanii, relatează BBC News. Fostul primar al Londrei i-a luat locul Theresei May la şefia Guvermului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net