Pre╚Öedintele Cehiei a ie╚Öit de la Terapie Intensiv─â, chiar c├ónd senatorii se preg─âteau s─â-l declare inapt pentru func╚Ťie

5 noiembrie 2021
image
Milos ZemanFoto: Getty Images

Pre╚Öedintele Cehiei, Milos Zeman, a ie╚Öit din sec╚Ťia de Terapie Intensiv─â ├«n care fusese internat la un spital din Praga, dup─â mai multe s─âpt─âm├óni ╚Öi ├«n mijlocul unui blocaj politic major. Acesta a fost transferat ├«ntr-o unitate de reabilitare, conform reprezentan╚Ťilor spitalului ├«n care a fost tratat.

Milos Zeman a ie╚Öit de la ATI chiar perioada ├«n care senatorii cehi iau ├«n considerare s─â-l declare inapt pentru r─âm├ónerea ├«n func╚Ťie.

ÔÇ×├Än opinia spitalului, dat fiind bolii mai vechi de care sufer─â pre┼čedintele Zeman, prognosticul pe termen lung este extrem de incert ┼či astfel posibilitatea ca el s─â revin─â la lucru ├«n urm─âtoarele s─âpt─âm├óni este evaluat─â ca improbabil─â. Parlamentul trebuie, de aceea, s─â ia ├«n discu┼úie activarea clauzei constitu┼úionale care deleg─â altor oficiali atribu┼úiile pre┼čedintelui, inclusiv numirea unui nou ┼čef de guvern dup─â alegerile din 8-9 octombrieÔÇŁ, a spus pre┼čedintele Senatului ceh, citat de Digi24

 ╚śeful statului ceh sufer─â de probleme grave ale ficatului. Zeman a fost spitalizat ├«n 10 octombrie, la o zi dup─â alegerile parlamentare ╚Öi a stat trei s─âpt─âm├óni la ATI.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
cub maria tonciu mama png
andreea banica
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
variola maimutei 2 jpg
calendar ortodox 2021 24 mai sfantul cuvios simeon cel din muntele minunat gabriel toma chituc jpeg
bentley copy jpg
sandra parlamentara copy jpg
regina elisabeta
salvamari 0 jpeg