Primul copil al prințesei Eugenie schimbă succesiunea la tronul Regatului Marii Britanii

Ultima actualizare:

    Prinșesa Eugenie e a 10 în linia de succesiune la tronFoto: Instagram
Prinșesa Eugenie e a 10 în linia de succesiune la tronFoto: Instagram

Primul copil al prințesei Eugenie nu va avea titlu, dar va provoca schimbări în linia de succesiune la tron. Iată ce se va întâmpla.

Primul copil al prințesei Eugenie de York (30 de ani) nu va avea titlu, dar va provoca schimbări în linia de succesiune la tron. Ea și Jack Brooksbank (30 de ani), care s-au căsătorit în octombrie 2018, așteaptă primul lor copil la începutul anului 2021. Cei doi au făcut anunțul pe pagina de Instagram a prințesei, iar Palatul Buckingham a transmis de asemenea un comunicat, prin care anunță că Regina și ducele de Edinburgh sunt foarte încântați că vor deveni a noua oară străbunici. Bebelușul nu va avea titlu nobiliar și nici nu va fi tratat ca alteță regală. Însă va avea un loc în linia de succesiune la tron.

Actualmente, prințesa Eugenie este a zecea în linia de succesiune, după sora mai mare, prințesa Beatrice și tatăl ei, prințul Andrew. Când se va naște bebelușul sau bebelușa ei, acesta sau aceasta va ocupa poziția 11-a. În prezent, iată cum este linia de succesiune la tronul britanic: prințul Charles (1), prințul William (2), prințul George (3), prințesa Charlotte (4), prințul Louis (5), prințul Harry (6), Archie (7), prințul Andrew (8), prințesa Beatrice (9), prințesa Eugenie (10), prințul Edward (11).

Povestea impresionantă din spatele rochiei purtate de Prințesa Eugenie în ziua nunții

Ce rochie de seară superbă a purtat Prințesa Eugenie la petrecerea de nuntă!

Va fi primul nepot al prințului Albert

Fiul prințesei Eugenie va fi primul nepot al lui Sarah Ferguson și al prințului Andrew (60 de ani), fiul Reginei Elisabeta, care ține de luni bune prima pagină a ziarelor din cauza implicării în scandalul de pedofilie legat de omul de afaceri Jeffrey Epstein. Fiica lor mai mare, prințesa Beatrice (32 de ani), s-a căsătorit cu dezvoltatorul imobiliar Edoardo Mapelli Mozzi, în cadrul unei ceremonii private la Castelul Windsor, anul acesta, în iulie, după ce nunta ei a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus. Prințesa Eugenie a distribuit o imagine foarte simpatică pe contul personal de Instagram, pentru a-și anunța sarcina. Fotografia cu mâinile ei și ale soțului ei, ținând o pereche de papucei pufoși de bebeluș, a fost însoțită de mesajul: ”Jack și cu mine așteptăm cu mare nerăbdare începutul lui 2021”.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net