Prințul Andrew renunță la viața publică după ce a primit numai critici în urma interviului BBC

image
Prințul Andrew renunță la viața publică după ce a primit numai critici în urma interviului BBC, în care a vorbit despre acuzațiile de relații sexuale cu o minoră care i-au fost aduse

După ce Casa Regală Britanică a acceptat într-un final ca unul dintre fiii Reginei Elisabeta a II-a, Andrew, să apară în cadrul unui interviu marca BBC, în care să vorbească despre acuzațiile de viol și întreținere de raporturi sexuale cu o minoră care i-au fost aduse, se pare că declarațiile Prințului Andrew nu au făcut decât să pună și mai multe paie pe foc, în mijlocul scandalului „regal”.

Scandalul ce îl are drept protagonist pe Prințul Andrew, membru al familiei regale britanice, își are originile în anul 2015 și este departe de a fi soluționat. După ce a fost acuzat, în urma prieteniei sale cu miliardarul Jeffrey Epstein, că ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră traficată de acesta din urmă, Prințul Andrew a oferit un interviu pentru BBC, unde a vorbit despre cele întâmplate, negând vehement că acest lucru s-ar fi întâmplat.

Interviul Prințului Andrew, catalogat ca fiind unul „dezastruos”

Prințul a fost însă luat în derâdere la scurt timp de la apariția interviului televizat, având în vedere că singurele sale argumente împotriva acuzațiilor au fost negarea și explicarea faptului că „el nu transpiră”. Virginia Roberts, cea care l-a acuzat pe Andrew, a povestit cu lux de amănunte una dintre nopțile în care cei doi ar fi întreținut relații intime, deși ea la vremea respectivă avea doar 17 ani, explicând că, pe ringul de dans, își amintește perfect că Prințul Andrew era foarte transpirat. Din toată declarația ei însă, acesta s-a axat doar pe partea menționată anterior și a explicat că este imposibil să fie vorba de el pentru că el nu transpiră din cauza unei condiții medicale.

image
Prințul Andrew i-a cerut voie Reginei Elisabeta a II-a să se retragă o perioadă din viața publică

Și poate că Prințul are dreptate, însă atunci când ești acuzat de viol și de relații intime cu o minoră, aceasta nu este tocmai o scuză relevantă cazului sau pertinentă. Criticii au sărit imediat să comenteze și celelalte declarații are acestuia, care, întrebat dacă regretă prietenia lui cu Epstein, care a fost în mai multe rânduri condamnat pentru mai multe tipuri de agresiuni sexuale și trafic de persoane, Andrew a replicat că nu în totalitate, datorită faptului că amiciția cu acesta i-a adus și multe beneficii, cum ar fi întâlnirea cu mulți oameni importanți, din cercurile înalte pe care miliardarul, care s-ar fi sinucis în închisoare, le frecventa. 

Un alt lucru deranjant spus de Prințul Andrew în interviu este că el nu ar fi putut observa dacă în casa lui Epstein erau persoane „traficate”, având în vedere că el este obișnuit cu „oameni care lucrează pentru el” în locuința sa și i se părea normal să vadă tot felul de fete în casa prietenului său, crezând ca fac parte din personal. 

image
Prințul Andrew i-a cerut voie Reginei Elisabeta a II-a să se retragă o perioadă din viața publică Foto: Getty

Prințul Andrew a anunțat că se retrage din viața publică 

Prins în acest val de critici și cu scandalul sexual departe de a fi încheiat, Prințul Andrew a anunțat că renunță la viața publică, în special după ce interviul său pentru BBC a fost catalogat drept un „dezastru”, conform CNN. 

„A devenit clar pentru mine în ultimele zile că asocierea mea din trecut cu Jeffrey Epstein a devenit o problemă reală pentru familia mea, dar și pentru munca mai multor asociații caritabile pe care sunt mândru să le susțin. Prin urmare, am întrebat-o pe Majestatea Sa dacă pot să mă retrag din viața publică, iar ea mi-a dat acordul”, a scris Ducele de York. „Continui să regret asocierea mea cu Jeffrey Epstein și îi compătimesc profund pe cei afectați de caz. Sper doar ca în timp, aceștia să poată să își refacă viețile. Eu sunt dornic să ajut”, a mai spus acesta. 

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
harry charles jpg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Pietoni accidentați pe o zebră de pe DN7 în Tălmaciu Sibiu de un șofer fugar Foto Daciana Stoica
Elon Musk cu robotul umanoid Optimus la Tesla AI Day 2022 CAPTURĂ Tesla YouTube (2) jpg
image
image
image
image
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto1 pelerinaj 2021 INQUAM Photos Liviu Chirica jpg
harry charles jpg
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg