Prințul Charles a insistat ca Andrew să fie «dat afară» de Regină în urma scandalului sexual

Prințul Andrew nu se mai află momentan în grațiile familiei sale
Prințul Andrew nu se mai află momentan în grațiile familiei sale

Prințul Charles a insistat ca fratele său, Andrew, să rămână fără îndatoririle regale, după difuzarea interviului BBC. Decizia finală a fost luată de Regina Elisabeta a II-a însă, chiar dacă Ducele de York anunțase recent că a fost ideea lui să se retragă pentru o perioadă din viața publică.

După ce a fost acuzat de lipsă de empatie față de victimele lui Epstein și de faptul că părea că nu regretă niciun pic amiciția sa cu miliardarul acuzat în nenumărate rânduri de pedofilie și trafic de persoane, în urma interviului său oferit pentru BBC unde a vorbit despre scandalul sexual în care a fost implicat, se pare că nici familia nu îi este alături Prințului Andrew în aceste momente de maximă tensiune. 

Regina Elisabeta a II-a l-a chemat personal pe fiul ei, Andrew, la Palatul Buckingham, pentru a-l anunța că, momentan, ar trebui să se retragă din activitățile ce țin de îndatoririle sale regale, în urma interviului în care Prințul a fost protagonist și care a fost catalogat drept „un dezastru” de criticii britanici. Andrew anunțase personal că se va retrage din viața publică, însă sursele spun că Regina Elisabeta a II-a l-ar fi „dat afară” pe acesta la insistențele fratelui său, Prințul Charles. 

Prințul Andrew se va retrage o perioadă din viața publică și îndatoririle sale regale
Prințul Andrew se va retrage o perioadă din viața publică și îndatoririle sale regale

Se pare că Charles și-a luat în serios îndatoririle de viitor monarh și a decis că cel mai bine pentru imaginea familiei sale este să se distanțeze o perioadă de nimeni altul decât fratele său, care a fost prins într-un scandal sexual de proporții în urma prieteniei lui cu Jeffrey Epstein, fiind acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră traficată de miliardar. 

Chiar dacă se zvonește că Prințul Andrew ar fi fiul preferat al Suveranei Britanice, se pare că Majestatea Sa și Charles s-au sfătuit în privința Ducelui de York, ajungând la concluzia că cel mai bine ar fi ca acesta „să facă un pas în spate” de la viața regală, cel puțin pentru moment. Sursele spun că Regina Elisabeta a II-a este extrem de „dezamăgită” și „nemulțumită” de întreaga situație care îl are protagonist pe fiul ei, insă decizia ar fi venit la insistențele lui Charles. 


    Prințul Andrew se va retrage o perioadă din viața publică și îndatoririle sale regale Foto: Getty
Prințul Andrew se va retrage o perioadă din viața publică și îndatoririle sale regale Foto: Getty

Ce pierde Prințul Andrew odată cu interzicerea activităților sale regale 

Înainte de întâlnirea de la Palatul Buckingham, sursele spun că Andrew (59)  și Charles (71) s-au certat la telefon, iar când a ajuns față în față cu mama și fratele său mai mare, Prințul Andrew și-ar fi cerut mii de scuze că „a adus rușinea” în familia sa. 

„I s-a spus să iasă din joc cu grație. Toți au fost de acord să spună public că a fost ideea lui, dar în realitate a fost Regina care i-a spus să renunțe la îndatoririle sale regale”, mai spuns sursele. Având în vedere această decizie, Andrew nu va mai primi suma de 249 000 de lire care i se cuvine și a fost forțat să renunțe și la peste 200 de fundații caritabile pe care le susținea. „E puțin probabil să revină la statutul lui de odinioară, momentan este în disgrație”, mai informează Mirror.co.uk. 

O sursă a Palatului a spus, de asemenea, că Ducele de York a jurat „să nu revină în viața publică până când scandalul cu Epstein nu este închis și până când nu își va reabilita numele”. Totuși, alte surse spun că este posibil ca Prințul Andrew să apară alături de familia sa la balconul Palatului  Buckingham la ocazii și sărbătoriri precum „Trooping the Colour”. 

FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg