Prințul Charles câștigă milioane din picturile sale


    Prințul Charles iubește să picteze în naturăFoto: The Telegraph
Prințul Charles iubește să picteze în naturăFoto: The Telegraph

Câte persoane ar bănui că o față regală are înclinații artistice care îi aduc milioane de lire sterline? Prințul Charles de Wales se poate lăuda cu un nou “titlu”, devenind de curând unul dintre cei mai profitabili artiști din Marea Britanie.

Nu mai puțin de 6 milioane de lire sterline au ajuns în conturile fundației patronate de Charles, după ce s-au vândut multiple printuri ale picturilor realizate chiar de el, informează The Telegraph.

În ultimii 25 de ani, prințul a reușit să adune aproximativ 200.000 de lire sterline în fiecare an, grație talentului său.

Este bine de știut faptul că Charles nu își vinde niciodată lucrările originale, întrucât le vede ca pe o parte a moștenirii pe care o lasă lumii întregi. Cele mai multe picturi sunt inspirate din natură, iar locurile preferate în care își găsește ideile sunt chiar proprietățile mamei sale din Balmoral și Sandringham. Cu toate acestea, de câte ori îi permite timpul, prințul alege să picteze și în afara granițelor.

Una dintre lucrările lui Charles
Una dintre lucrările lui Charles

În anul 2000, Charles a pus bazele unei școli de artă împreună cu artista Catherine Goodman. Aceasă instituție este una dintre singurele care oferă burse pentru acoperirea costurilor studiilor persoanelor care își doresc să învețe să deseneze.

Prințul Charles de Wales (67 ani) este moștenitorul tronului Regatului Unit și fiul reginei Elisabeta a II-a și al soțului ei, Prințul Philip, Duce de Edinburgh. Este de asemenea Duce de Cornwall și Duce de Rothesay. Prințul Charles este moștenitorul care a purtat cel mai mult timp acest titlu în întreaga istorie a Marii Britanii.

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
andreea esca si alexandre eram jpg
shutterstock 165207755B jpg
zodii care nu se vor casatori niciodata jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
ronaldo bucurie jpg
Mohammed bin Salman FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
În Obor, lumea  cumpără orice, de  la mezeluri la brazi jpeg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
bear grylls a mancat excremente de urs in romania jpg
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg