Prințul Harry îi cumpără conac de 27.000.000 $ iubitei?

simeon stalpnicul png
Prințul Harry (32 de ani)foto: Hepta

Și-a ținut iubita ascunsă timp de mai bine de opt luni, iar acum că idila lor a ieșit la suprafață, Prințul Harry (32 de ani) pare pregătit să treacă la următorul nivel. Ei bine, de data aceasta, nu vorbim de căsătorie.

Surse din presa britanică susțin că Prințul Harry este pregătit să facă o cheltuială enormă pentru iubita lui, Meghan Markle (35 de ani). Acesta ar vrea să-i cumpere actriței un conac în cartierul Pacific Palisades din Los Angeles, Statele Unite ale Americii, în valoare de 27.000.000 de dolari, potrivit Femalefirst.co.uk.

„Este ascuns de ochii curioșilor și are o căsuță specială pentru paznici. Nu este la fel de mare ca palatele pe care Harry le-a cunoscut toată viața, dar este entuziasmată să aibă un loc pe care el și Meghan să îl numească acasă atunci când vizitează Statele Unite”, a declarat o sursă, pentru publicația citată.

Conacul ar avea cinci dormitoare, cinci băi, și o vedere care îți taie răsuflarea la Oceanul Pacific. În plus, proprietatea ar fi deținută de actrița Reese Witherspoon în prezent. Informația nu a fost confirmată oficial, însă unul dintre prietenii Prințului Harry ar fi declarat, la auzirea veștii, că acesta este îndrăgostit până peste cap de Meghan.

simeon stalpnicul png
Meghan Markle (35 de ani)foto: Hepta
image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Amber Heard FOTO EPA-EFE
elena udrea adrian alexandrov jpeg
claudia patrascanu copii png
traian basescu
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
image
image
image
image
Kate Middleton (3) jpg
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg