Putin s-a făcut de râs la un meci de hochei. Căzătură de zile mari!

11 mai 2016
image
Putin a luat o c─âz─âtur─â serioas─â la meciul de hochei

Vladimir Putin este cunoscut pentru numeroasele sale pasiuni sportive - de la c─âl─âritul topless, p├ón─â la...├«mbr─â╚Ťi╚Öarea unui urs polar - liderul rus nu a ezitat niciodat─â ├«n a face orice pentru a-╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťi imaginea. De aceast─â dat─â ├«ns─â, Putin a dat dovad─â de profund─â st├óng─âcie ├«ntr-un meci de hochei.

Mar╚Ťi (10 mai), liderul Federa╚Ťiei Ruse pare s─â fi luat din nou o mic─â pauz─â de la conducerea ╚Ť─ârii pentru a participa la un meci de hochei pe ghea╚Ť─â. El a jucat al─âturi de hochei╚Öti legendari ├«n v─âzul a sute de oameni, relateaz─â DailyMail.co.uk.

image
Putin a luat o c─âz─âtur─â serioas─â la meciul de hocheiFoto Getty

Pentru a participa la meci, Putin s-a ├«ntors ├«n ora╚Öul care a g─âzduit Jocurile Olimpice de Iarn─â de la Sochi. I-a avut ├«n echip─â pe doi medalia╚Ťi cu aur la hochei -  Aleksei Kasatanov, care a ob╚Ťinut dou─â medalii de aur pentru Uniunea Sovietic─â ├«n 1984 ╚Öi 1988 ╚Öi Valeri Kamenski, care de asemenea a luat o medalie de aur ├«n 1988. Potrivit informa╚Ťiilor mai multor surse, oponen╚Ťii echipei liderului rus erau juc─âtori amatori.

image
Nu se știe exact rezultatul meciului

Chiar ╚Öi a╚Öa, mass-media nu au surprins doar momentele de glorie ale echipei sale, ci ╚Öi pe cel ├«n care a alunecat ╚Öi a dat o lovitur─â "s─ân─âtoas─â" cu spatele de ghea╚Ť─â. ├Än primele sferturi ale jocului, echipa lui Putin a condus meciul, dar dup─â acea c─âz─âtur─â, rezultatul final a r─âmas ├«ntr-o umbr─â de mister.

Apreciaz─â cu un like pagina noastr─â de Facebook dac─â ╚Ťi-a pl─âcut acest articol. Vei afla ╚Öi mai multe informa╚Ťii interesante!

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
image
alina puscas png
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg