Putin s-a făcut de râs la un meci de hochei. Căzătură de zile mari!

11 mai 2016
article img
Vladimir Putin a jucat un meci de hochei pe gheață alături de doi mari campioni de la Jocurile OlimpiceFoto AP

Vladimir Putin este cunoscut pentru numeroasele sale pasiuni sportive - de la călăritul topless, până la...îmbrățișarea unui urs polar - liderul rus nu a ezitat niciodată în a face orice pentru a-și îmbunătăți imaginea. De această dată însă, Putin a dat dovadă de profundă stângăcie într-un meci de hochei.

Marți (10 mai), liderul Federației Ruse pare să fi luat din nou o mică pauză de la conducerea țării pentru a participa la un meci de hochei pe gheață. El a jucat alături de hocheiști legendari în văzul a sute de oameni, relatează DailyMail.co.uk.

article img
Putin a luat o căzătură serioasă la meciul de hocheiFoto Getty

Pentru a participa la meci, Putin s-a întors în orașul care a găzduit Jocurile Olimpice de Iarnă de la Sochi. I-a avut în echipă pe doi medaliați cu aur la hochei -  Aleksei Kasatanov, care a obținut două medalii de aur pentru Uniunea Sovietică în 1984 și 1988 și Valeri Kamenski, care de asemenea a luat o medalie de aur în 1988. Potrivit informațiilor mai multor surse, oponenții echipei liderului rus erau jucători amatori.

article img
Nu se știe exact rezultatul meciuluiFoto AP

Chiar și așa, mass-media nu au surprins doar momentele de glorie ale echipei sale, ci și pe cel în care a alunecat și a dat o lovitură "sănătoasă" cu spatele de gheață. În primele sferturi ale jocului, echipa lui Putin a condus meciul, dar după acea căzătură, rezultatul final a rămas într-o umbră de mister.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!