Regina Elisabeta a II-a, sfătuită de medici să se odihnească două săptămâni. Şi-a anulat toate vizitele oficiale

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta a II-afoto: AFP
Regina Elisabeta a II-afoto: AFP

Regina Elisabeta a II-a a fost sfătuită de medici să se odihnească două săptămâni şi, astfel, nu va avea vizite oficiale în acest timp, a anunţat Palatul Buckingham.

Regina Elisabeta, în vârstă de 95 de ani, ar putea să se ocupe de unele chestiuni lejere în această perioadă, inclusiv să susţină audienţe prin sistem videoconferinţă, a mai precizat Palatul. A fost menţionat că suverana intenţionează să participe la slujba de Remembrance Sunday de la Cenotaph din 14 noiembrie. Evenimentul comemorativ are loc anual în prezenţa membrilor familiei regale, la Royal Albert Hall.

A fost anunţat de asemenea că nu va participa la COP26, conferinţa ONU pe probleme de climă, găzduită de Glasgow, însă ea a înregistrat deja mesajul pe care îl va transmite.

„Medicii au sfătuit că Majestatea Sa poate continua să întreprindă sarcini uşoare, de la birou, în această perioadă, inclusiv audienţe virtuale, dar să nu facă vizite oficiale. Majestatea Sa regretă că asta înseamnă că nu va putea participa la Festival of Remembrance, sâmbătă, 13 noiembrie”, a transmis Palatul.

După ce a anulat o vizită în Irlanda de Nord, tot la sfatul medicilor, pe 20 octombrie Regina Elisabeta a II-a a petrecut 24 de ore la un spital privat din Londra, unde i-au fost făcute mai multe analize. Ea şi-a reluat angajamentele publice marţi (26 octombrie) când s-a întâlnit virtual cu mai mulţi ambasadori, de la Castelul Windsor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net